FUVO jenter 17 tapte for Fjellhamar i OBOS-Cup

FUVO ledet til pause

Torsdag var det duket for ny kamp for FUVO jenter 17 år. Denne gangen var det Fjellhamar som var motstander på en bløt og fin FUVO kunstgressbane. Hjemmelagets unge spillere holdt godt følge med Fjellhamar i første omgang. Spillet bølget fint frem og tilbake, og etter halvspilt omgang kom hjemmelaget til en dobbeltsjanse. Mål ble det imidlertid ikke før etter 28 minutter da kampens yngste, Linnea Fjelland, lurte offsidefella til Fjellhamar og alene med keeper sendte hun vertene opp i 1-0. Det luktet offside, men dommeren godkjente målet. 1-0 holdt seg til pause.

FUVO-jentene kjempet med nebb og klær

Andre omgangen startet friskt med gode avslutninger fra begge lag. Ti minutter ut i omgangen utlignet Fjellhamar til 1-1 på et skudd fra 18 meter som gikk over målvakten til FUVO. Like etterpå vartet FUVO opp med godt angrep som endte med et skudd fra Linnea Fjelland som gikk like utenfor stolperoten.

Et velspillende Fjellhamar lag vant til slutt

Etter hvert som andre omgangen steg frem så tok bortelaget mer og mer over. FUVO stod godt i mot i duellene og kjempet som løver, men et velspillende Fjellhamar-lag tok ledelsen 1-2 etter 67 minutter. Da gjestene gikk opp til 1-3 etter 75 minutter gikk litt av futen ut av FUVO-jentene og helt på tampen av oppgjøret satte Fjellhamar spikeren i FUVO-kista.

FUVO kan være fornøyde med første omgangen og starten på andre. Fjellhamar skal på sin side ha kred for måten de spilte på. De var flinke til å finne hverandre og la ballen gjøre jobben. Et betraktelig bedre lag enn Skjetten, som FUVO møtte i forrige kamp

Fjellhamar-spillerne er ikke bare i snitt litt eldre enn FUVO-jentene, de spilte også kvalik til regional-serien og må sies å være et meget godt lag

LInnea Fjelland setter her inn 1-0 til FUVO

FUVO spiller siste kamp i OBOS-Cupen 11.mars, borte mot Rælingen

FUVO stilte med følgende lag: Dina Bommo Skogholt, Mia Iselin Husås, Sunniva Søreng, Astrid Kristine Maridal, Victoria Myrvang Freltofte, Linnea Fjelland, Sara Finstad Hansen, Elise Gram Andersen, Alice Christin Hilseth Eid og Matilde Ishaug. Benken: Sara Michelle Johnsen, Elnaz Hemat, Martine Wigaard Erdmann og Daniela Myrvang Freltofte