FUVO lekte seg til 10-3 seier over Fet

Brenna var som vanlig “on fire”. Scoret fire mål og er nå oppe i 22 seriescoringer.

FUVO avsluttet vårsesongen med sin niende strake seier

FUVO ville med seier sette ny klubbrekord i antall seire på rad med ni. I 2015 endte en åtte kamps seiersrekke med tap for Asker. Med seier over Fet ville man kunne feire rekord og tabelltopp.

Selv om lagene lå i hver sin ende av tabellen, så skal man huske at Fet er det eneste laget som har slått både FUVO og Skedsmo, den siste var sågar på bortebane. Gjestene har også vist seg som brukbart bortelag med to seier, to uavgjort og tre tap.

Men FUVO, som har det desidert tøffeste borte programmet på høsten av samtlige lag, måtte vinne for å holde Skedsmo på behørig avstand.

5-1 til pause

De som trodde det ville bli en spennende kamp, tok skammelig feil. Allerede etter ett minutt sendte Ørjan Hopen hjemmelaget i ledelsen med et velplassert frispark fra 18 meters hold. Så skulle det gå halve omgangen før Kim Brenna presenterte seg. En feilberegning av Fets sisteskanse gjorde sitt til at Brenna fikk muligheten til å doble ledelsen. FUVO var nå i siget, og rakk å score ytterligere tre mål før pause. Mergim Shurdiqi var frempå to ganger, mens Brenna satte ett til. I omgangens siste minutt reduserte Simen Rustadbakken til 5-1, som også var pauseresultatet.

Ti minutter ut i andre omgang serverte Ørjan Hopen ballen til Brenna, som dunket inn sitt tredje og FUVOs sjette for dagen. Like etterpå var det Oskar Wang sin tur til å dundre inn et kanonmål fra seksten meters hold. Toppscorer Kim Brenna var ikke helt ferdig for dagen. Etter en times spill satte han inn sitt fjerde for dagen og FUVOs åttende. Brenna er dermed oppe i 22 seriemål.

Espen Sørgård reduserte til 8-2 fra straffemerket etter 65 minutter, men FUVO var på ingen måte ferdig med scoringsfesten. Mads Rismoen, som var vraket fra starteleveren, brukte ikke mange minuttene på å score. Først misset han kjempesjanse,men lot ikke sjansen gå fra seg da han minuttet senere fikk servert en ferdigscora pasning fra Preben Finstad. Rismoen var også siste mann på FUVOs tiende scoring, med et kvarter igjen å spille. Så var det slutt for vertene. Christoffer Blix fikk “æren” av å sette inn Fets tredje trøstemål og samtidig fastsette sluttresultatet til 10-3 til FUVO.

Nesbuene hadde muligheten til å score enda flere mål på slutten, men det ble med 10-3 til hjemmelaget, som dermed tok sin niende strake seier.

FUVO startet med følgende lag. Andre Thomsen, Preben Finstad, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen,Otto Dahl, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Andreas Castilla, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna

Benken:Markus Sæter, Mads Rismoen, Oskar Wang, Even Myren Nybø, Mathias Vikane

Vi kommer tilbake mer mer info fra kampen senere.