FUVO – LSK2 3-0 holdt plassen på flere scorede mål

FUVO tok lørdag imot LSK2 til årets viktigste kamp, kampen om å være eller ikke være i Norsk Tipping-ligaen. LSK sitt a-lag spilte kamp mot Rosenberg samme dag, men LSK 2 stilte med mer eller mindre de samme spillerne som i de to siste matchene har slått Gjelleråsen 1-0 på bortebane og sist Raufoss 2 med 2-1 inne i Raufosshallen. På de åtte siste matchene hadde LSK 2 kun ett tap.

Alle som hadde tatt turen til Opakermoen, viste for viktig denne kampen var. Nervene lå som strødd utover stedet, men dette er ikke første gangen klubben har vært i denne situasjonen.

Vi må uansett passe på å gratulere Andre Thomsen med sin A-kamp nr 200 og Stian Westerheim med sin 275 A-kamp for klubben. To meget viktige spillere på og utenfor banen de siste 15 årene.

1.omg

På en tung, men fin gressmatte så leder FUVO fortjent 1-0 til pause etter scoring av Kim Brenna etter 29 minutter. Målet kom etter en nydelig bakromsball fra Fredrik Nilsen til Brenna, som scorer det viktige målet.

Til pause så var FUVO et NTL ettersom det stod uavgjort mellom Raufoss 2 og Nybergsund.

2.omg

Kim Brenna og Stian Westerheim scoret hvert sitt mål, og siden Nybergsund vant bare med ett mål så holdt FUVO plassen på flere scorede mål.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Martin Rosenkilde, Stian Westerheim, Thomas Brekken, Sondre Emilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Kristoffer Bugge og Kim Brenna

1 Gjøvik-Lyn 13 13-0-0 49-9 39
2 Gjelleråsen 13 8-2-3 37-18 26
3 Elverum 13 7-4-2 27-18 25
4 Brumunddal 13 7-3-3 33-15 24
5 KIL 2 13 7-1-5 32-24 22
6 LSK 2 13 6-3-4 27-23 21
7 Lørenskog 13 5-3-5 18-17 18