FUVO med sliteseier over Raufoss 2

Fredrik Nilsen scoret ett mål i seieren 3-5 seieren over Raufoss 2

Det var strålende sol og veldig varmt da Raufoss 2 og FUVO tok fatt på årets tiende serierunde i NTL avd 2 lørdag.

Det er en meget jevn avdeling hvor det kun er Hønefoss og Eidsvold Turn i toppen og Raufoss 2  i bunnen som skiller seg ut. Fra Spjelkavik på 13.plass til HamKam 2 på fjerdeplass, skilte det kun fem poeng. Det betyr at FUVO burde vinne og kanskje øke differansen fra seg selv og ned til lagene under nedrykksstreken fra fire til fem-seks poeng.

FUVO var i utgangspunktet favoritter mot bunnlaget Raufoss2, som før kampen jaget sin første seier for året. Nesbuene har vært gode på bortebane i det siste, men ironisk nok så har de prestert best hjemme på kunstgresset og borte på naturgress. Dette oppgjøret gikk på kunstgress, hvor FUVO fremdeles har til gode å ta poeng.

1.omg

FUVO startet kampen strålende med scoring allerede etter 5 min ved Tomas Holmestad. Sju min senere ble keeperen til hjemmelaget utvist.

Gjestene fortsatte å kjøre matchen første halvdel av omgangen, så inviterte de Raufoss 2 inn i kampen. Litt mot spillets gang fikk FUVO straffe fem minutter før pause, som Preben Finstad satte sikkert i mål

2.omg

FUVO fikk en marerittstart på andreomgangen med to mål i mot før det var spilt ti minutter.

2-2 ble til 2-3 etter 62 min. Raufoss, måtte bytte keeper for andre gang og for andre gang blåste dommeren straffe. Fredrik Nilsen steg frem og sendte FUVO på nytt i ledelsen.

Spillet bølget frem og tilbake. Hjemmelaget presset etter  vært på for utligning, og etter 80 min kontret Raufoss inn 3-3.

FUVO klarte å slå tilbake nok en gang tre minutter senere. Et innlegg fra Jasman El Boumlali, fant hodet til Mads Rismoen, som headet bortelaget i 3-4.

De siste minuttene ble meget nervepirrende. Raufoss var meget nærme utligning, men i stedet kontret Preben Finstad inn 3-5, som også ble sluttresultatet.

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Nilsen, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Preben Finstad, Mads Rismoen og Oliver Nøvik. Benyttede innbyttere:Birk Øian,Jasman El Boumlali, Mario Monteiro,