FUVO møter Gran til 2.kvalifiseringsrunde på Funnefoss kunstgress lørdag 25.mars kl 1500

Her ser dere Martin Skolbekken sette inn 1-2 til FUVO på overtid tilbake i 2016

I går kom oppsettet for 2.kvalifiseringsrunde og noe overraskende så ble det ikke motstander fra Akershus for FUVO, men Gran fra Hadeland på Funnefoss kunstgress førstkommende lørdag

FUVO med fire seiere av fire mulige mot Gran

Gran er en motstander FUVO har møtt fire ganger og vunnet alle. Første gangen var i 2014 hvor FUVO vant begge oppgjørene 4-0, mens man vant 2-1 på hjemmebane i 2016. I den andre matchen ble det både futt og dramatikk med to røde kort til Gran og scoring på overtid. Kampen hadde passert 90 minutter da dagens assistenttrener for FUVOs A-lag, Martin Skolbekken steg til værs og headet inn 1-2 til FUVO.

Gran har spilt i 4.div siden 2017

Gran endte i fjor på 7.plass i 4.divisjon, en divisjon de har spilt i siden de rykket ned fra 3.div i 2016. Siden den gangen har laget to ganger vært veldig nærme opprykk, men har måtte nøye seg med andreplassen. I 1.kvalifiseringsrunde måtte det ekstraomganger og til slutt straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner i oppgjøret mot divisjonskollega Kolbu KK, som i fjor endte på andre plass i 4.div. Til slutt var Gran som kunne juble for seier etter at de satte de fleste straffene i kampen som endte 7-6.

Gran har spilt to treningskamper etter det vi kan se. Den første endte 1-1 mot Holmen, mens man tapte 2-3 for Sørumsand i den andre.

Vinner FUVO over Gran så må laget vente helt til 24. mai før 1.ordinære runde i NM finner sted.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg