FUVO J14 møtte veggen i Bjerke

Det var duket for toppoppgjør da FUVO jenter 14 år tok imot serieleder Bjerke til kamp på gressbanen på FUVO søndag. Gjestene har vært overlegne i alle årets kamper og hadde fremdeles til gode å slippe inn mål.

1.divisjon jenter 14 år  FUVO – Bjerke 0-7 (0-5)

FUVO møtte sine “overkvinner”

Det skulle tidlig vise seg hvorfor Bjerke har vært i en egen klasse i årets sesong. Laget var strukturerte, veldig godt trente og hadde i tillegg gode individuelle spillere som kunne gjøre ting på egen hånd. De tok ledelsen 0-1 etter sju minutter, men da hadde de allerede hatt et par store målsjanser.

Bjerke-spillerne var i snitt en del høyere og ikke minst ett år eldre enn de fleste FUVO-spillerne. Hjemmelaget klarte aldri å finne ut hvordan de skulle stoppe Bjerke, som var som et godstog som bare suste gjennom alt og alle. Etter 11 minutter stod det 0-2 og ytterliggere to minutter senere var det dags for 0-3. Da lagene gikk til pause etter 35 minutter hadde Bjerke scoret to nye mål slik at pauseresultatet var 0-5.

FUVO skapte svært lite, men skulle nok hatt et straffespark forholdsvis tidlig i kampen, men dommeren var av en annen oppfatning.

En verdig seriemester

FUVO-jentene klarte å justere seg litt etter motstanderen i andre omgang og holdt nullen til det var igjen sju minutter av kampen, da slapp de inn to kjappe.0-7 ble også sluttresultatet.

Hjemmelaget hevet seg betraktelig i andre omgang og leverte en godkjent omgang, men klarte heller ikke de sprekke nullen til Bjerke, som med denne seieren i realiteten sikret seg seriemesterskapet.

FUVO ligger på 4.plass, men Skedsmo som ligger tre poeng foran, er det fremdeles muligheter til å ta igjen.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 6.oktober, borte mot Nittedal

FUVO stilte med følgende tropp: Frida Elise Aarhus, Mia Iselin Husås, Mille Molstad, Sunniva Søreng, Victoria Myrvang Freltofte, Elnaz Hemat, Matilde Kornelia Wenger, Sarah Finstad Hansen, Elise Gram Andersen, Vilde Kristine Aarhus, Dina Bommo Skogholt, Sarah Leonora Moen Solberg og Sara Michelle Johnsen