Idrettsglede i fokus da FUVO og Frogner Gutter 9 år møttes til kamp

Det beste du kan gi en venn, er en god pasning…. og få en kjærkommen takk etterpå

FUVO Gutter 9 år mot Frogner

Sommeren har blitt til høst, men heldigvis hender det at vi får oppleve noen sommerdager selv i slutten av august. Mandag var en sånn dag, og til alt hell så var det fotballkamp mellom FUVO og Frogner i klassen gutter 9 år.

Etter 1 ½ år i koronahellvete så er det så deilig å se unger i fri utfoldelse på fotballbanen. FUVO gutter 9 år er ett av disse lagene som gir meg den største fotballgleden. Laget har hatt enorm progresjon siden i fjor og er nå i ferd med å bli en gjeng som spiller og ikke nødvendigvis bare sparker fotball. De glimter til med fine kombinasjoner og har også begynt å score mange mål. I tillegg har gutta i goalen blitt tøffere og tøffere og varter opp med den ene fine redningen etter den andre. Seier og tap har egentlig ikke noe å si når man er 9 år, men det å ha fremgang og gjøre det man trener på er så veldig mye viktigere. Men aller viktigs er å ha det GØY

Kampen mot Frogner ble en jevn affære, men FUVO var hele tiden et lite hakk vassere foran kassa enn gjestene. Dermed kunne de også gå til pause med en ledelse på et par-tre mål. Etter hvilen fortsatte FUVO gutta å imponere de fremmøtte i høstsola og til slutt vant de en forholdsvis klar seier.

Det beste av alt, var at begge lagene scoret mål og at de var glade og fornøyde, før, under og etter kampen

Mandag kommer vi tilbake med både bildeserie og filmsnutter fra kampen

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg