FUVO og Hvam gutter 12 år møttes til ny morsom kamp

Hvam og FUVO har allerede møtt hverandre en gang midt i juni, men en uke senere møttes lagene på nytt på Funnefoss kunstgress. Denne gangen stilte Hvam med en blanding fra forrige uke, samt noen nye fjes.

I første omgang var det først og fremst to keepere som stod frem som kampens profiler, og spesielt lot vi oss imponere over Hvam sin sisteskanse. Begge lag kom til gode målsjanser, men til slutt var det de gule og svarte fra Hvam som fikk flest baller i nettmaskene.

I andre omgang byttet hjemmelaget keeper. Magnus I. Engen var høyt og lavt, og sammen med forsvaret klarte de å holde nullen. I den andre enden av banen klarte FUVO å overliste Hvam-keeperen ved ett tilfelle. Begge lagene kjempet som løver og la ned en herlig innsats, men til slutt var det igjen Hvamsingene som kunne juble for seier.

Alt i alt en bra kamp mellom to gode lag. Det er heller ingen tvil om at begge lags trenere tar med seg mye positivt fra de to kampene lagene rakk før sommerferien. Det samme gjør spillerne. Hvam vant kampen, men FUVO tar med seg at de vant andre omgangen 1-0.