FUVO raknet i andre omgang

En betuttet FUVO-gjeng etter å ha tapt 6-0 for Træff

Det var to vidt forskjellige omganger FUVO leverte i bortemøte medTræff søndag. I første omgang leverte laget tett opp til terningkast fem, mens andre omgangen stod til terningkast en.

Kom til to store målsjanser før det var spilt et kvarter

FUVO fikk tidlig kampen inn i sin bane og kom til to store målsjanser ved Julian Jappe Henriksen, men hjemmelagets sisteskanse kom seirende ut av begge duellene. Træff hadde ballen mest, men skapte få store sjanser. Nesbuene var aggressive og påførte vertene flere brudd som igjen førte til gode overgangsmuligheter.

Til pause sto det allikevel 1-0 til hjemmelaget etter et innlegg fant veien inn i boksen til Martin Tornes Kjørsvik, som satte kula i nettmaskene etter 35 spilte minutter.

Adrian Thaci hadde mange dueller med Vegard Forren

Andre omgangen bar preg av tabber og dårlig markering

Andre omgangen startet på verst mulig måte for gjestene fra Opakermoen. Først endte et skudd via stanga til en umarkert Tornes Kjørsvik, som ikke hadde noen problemer med å breiside ballen over målstreken, og før det var spilt 53 minutter stod det 3-0 etter at en uheldig FUVO-keeper rotet ballen i eget nett. Begge målene var av den enkle sorten, som man under alle omstendigheter ikke har råd til å slippe inn skal man ta poeng i Norsk Tipping-ligaen.  Målscorer var igjen Martin Tornes Kjørsvik.

Det var ikke vanskelig å se at futen gikk ut av FUVO-spillerne etter den tredje scoringen. Det realistiske håpet og troen på både ett og tre poeng som var i pausen, var nå en saga blott.  Laget gikk rett og slett opp i liminga og etter 69 minutter var det dags for 4-0 ved Johan Pasit Skorge. Vondt ble til verre da Sivert Røberg satte inn hjemmelagets femte et kvarter før slutt og helmørkt ble det da Kristian Thorsheim Selmer fastsatte sluttresultatet til 6-0 om det 90.minutt.

6-0 gir ikke et helt riktig bilde av kampen. Hjemmelaget var meget effektive i andre omgangen og Træff på nær sagt alt. FUVO var fullt på høyde med topplaget i 45 minutter, men når det raknet det fullstendig i starten på andre omgangen.

Etter fire serieomganger ligger FUVO på 9.plass med fire poeng. Neste match er lørdag 4.mai, hjemme mot Gjelleråsen. Den kampen går etter alle solemerker på gress….

FUVO stilte med følgende lag: Mats Lindegaard, Tomas Holmestad, Besart Kaloshi, Henrik Fosvold, Eirik Kallan, Nicklas Brenna Karlsen, Birk Øian, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Julian Jappée Henriksen og Adrian Thaci. Benyttede innbyttere: Serok Ramathan Sado ,Mario Monteiro, Tobias Gram-Caspersen og Nicholas Gjerde

Ingen god dag på noen som helst måte for FUVO-trener Jørn Ole Korslund, som fra tribuneplass fikk se laget sitt på så hatten passet i andre omgang.