FUVO – Senja 2-1

Tomas Holmestad ble matchvinner med sitt første mål for FUVO

FUVO har gode minner fra 2017 oppgjørene mot Senja  med 1-0 seier borte og 3-2 seier hjemme. Siden den gangen har FUVO vært en tur i 4.divisjon, mens Senja har vært oppe i PostNord-ligaen. FUVO-spiller Sebastian Jensen spilte oppgjøret i Nord Norge, for Senja. I dagens match gjorde han alt for å score mot sine gamle lagkamperater.

For første gang i år var også FUVO favoritter. Coolbet hadde 1,40 på hjemmeseier, 4,75 på uavgjort og hele 6,45 på Senja seier. Men en fin huskeregel er at man ikke skal selge skinnet før bjørnen er skutt.

FUVO har kommet godt i gang og stod med 12 poeng før lørdagens match. Laget tok med seg selvtilliten som de har opparbeidet seg etter to strake seiere og tre hjemmeseire på rad inn i matchen mot et Senja-lag som har spilt jevnt, men hatt mye stang ut. Ett poeng er alt de har klart å skrape sammen. Mange av målene har kommet helt på tampen, noe som er typisk for et lag i motgang.

1.omg

Etter et rotete kvarter tok FUVO over og traff tverrliggeren tre ganger og stolpen en gang, men ballen ville ikke inn.  I stedet tok gjestene fra Senja ledelsen mot spillets gang etter 35 minutter. Målet kom etter litt klabb og babb foran vertenes sekstenmeter. Ballen datt etter hvert ned i beina til David Pedersen, som feide avgårde et skudd som sneik seg helt nede ved stolperoten.

Lagene gikk til pause med 0-1 til Senja etter en ikke alt for god første omgang av noen av lagene, men der FUVO helt klart burde ledet

2.omg

FUVO fikk en pangstart på omgangen da Hassan Al-Shimary satte frispark fra hjørnet av sekstenmeteren mål etter 48 minutter. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å følge opp den gode starten. og kampen vippet frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å få til noen skikkelig spill. Etter 66 minutter fikk frispark et frispark et stykke innpå Senja sin banehalvdel. Al-Shimary sendte kula inn i boksen der Tomas Holmestad kom på bakerste stolpe og dunket ballen i mål. 2-1.

Senja klarte aldri å sette et skikkelig trykk mot FUVO forsvaret og hjemmelaget tok en velfortjent seier i en ikke alt for god fotballkamp. Mye av grunnen må tillegges den sure og leie vinden.

FUVO tok dermed sin tredje strake seier og er nå oppe på 15 poeng. noe som gir en foreløpig 3.plass

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen , Fredrik Nilsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Thomas Brekken, Ørjan Hopen, Hassan Al-Shimary, Noah Veiby, Kristoffer Bugge og Simen Høglien.

Benyttede innbyttere :Sebastian Jensen, Mads Rismoen, Tobias Solem Karlsen, og Sigurd Flekke Mathisen