FUVO slo Holmlia 5-1i årets tredje treningskamp

Treningskamp  FUVO mot Holmlia 5-1 (2-0)

FUVO gjorde ni bytter fra laget som startet mot Kløfta, men viste gode takter og vant fullt fortjent 5-1 over Holmlia lørdag. Kun ungguttene Sigurd Flekke Mathisen og Fredrik Lillebekk spilte fra start i begge matchene.

Kombinasjonen Noah og Noah = Mål

Tre minutter ut i matchen sendte Noah Veiby en fin ball i bakrom til navnebror Noah Sergio Stensager, som enkelt satte inn 1-0 til FUVO. Sju minutter senere kom Jasman El Boumlali seg fri på venstrekanten og la en ferdigscora pasning frem til Noah Sergio, som bare hadde å breiside ballen over målstreken. Lagene gikk til pause med 2-0 til FUVO etter en bra omgang. Men som i de forrige matchene manglet det litt på presisjon i siste tredjedel, men det skrives på kontoen for februar, hvor alt ikke skal sitte.

Noah Sergio Stensager med hat-trick

Andre omgangen var så vidt i gang da Noah Sergio Stensager snappet opp en feilpasning fra Holmlia keeperen og fullførte sitt hat-trick. Gjestene var gode ballspillere, men FUVO lå godt i ramma og slapp gjestene til veldig få store målsjanser. Etter en times spill vartet hjemmelaget opp med et godt angrep der Fredrik Lillebekk til slutt sendte i vei et innlegg fra høyre inn i boksen til Jasam EL Boumlali, som økte til 4-0.

Jasman El Boumlali med to mål og en assist

Det skulle gå 75 minutter før Holmlia fikk sitt trøstemål. Men for ett mål. En Holmlia spiller fikk skikkelig drømmetreff og ballen føyk som en projektpil oppe i høyre vinkel. Men verken FUVO eller Jasman El Boumlali var ferdigscoret. Med få minutter igjen å spille kom Jasman alene med keeper og fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sitt andre mål for dagen.

Jasman setter her inn kampens siste mål

Neste kamp for FUVO er lørdag 4.mars, hjemme mot Lørenskog. Det blir en skikkelig test på hvor laget står.

Noah Sergio Stensager og Jasman El Boumlalai scoret henholdsvis tre og to mål i sine første kamper fra start

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Sigurd Flekke Mathisen, Torjus Murud Heiberg, Birk Kvitting Øyan, Heine Risvik Paulsen, Erik Nymoen, Fredrik Lillebekk, Noah Veiby, Jasman El Boumlali, Simen Høglien og Noah Sergio Stensager. Benyttede innbyttere: Thomas Holmestad og Simen Hauger Hansen