FUVO slo LSK2 3-0 i treningskamp på Funnefoss kunstgress

FUVO – LSK 2 3-0 (1-0)
FUVO slo LSK2 i treningskamp i fjor og gjentok bedriften da lagene møttes i siste serierunde. 3-0 seieren var akkurat nok til at laget fra Opakermoen holdt plassen i Norsk Tipping-Ligaen. Lørdagens treningskamp mot LSK var det femte for året. Tidligere har de slått Grei og EIF, mens de tapte for Elverum. Forrige helg ble det 1-1 mot Grorud U21.
Nicklas Brenna Karlsen sendte FUVO i ledelsen
FUVO var toneangivende fra start og kom til to halvsjanser før Almin Hrustic spilte fri Mads Rismoen etter et kvarter spill. Dessverre hadde ikke Rismoen finjustert skuddfoten og avslutningen gikk like utenfor. Hjemmelaget sleit litt med å finne den riktige balansen i laget, men hadde allikevel god defensiv kontroll. LSK kom til to gode avslutninger i første omgang. Et innlegg ble satt like over fra kort hold og en heading etter et frispark gikk like over tverrliggeren. Etter 35 minutter utnyttet FUVO et brudd høyt inne på LSK sin banehalvdel. Noah Veiby fant Nicklas Brenna Karlsen, som sikkert satte inn 1-0 til vertene.
God andre omgang og fortjent 3-0 seier til FUVO
I andre omgang var FUVO bunnsolide i det meste de foretok seg. Etter 57 minutter vartet de opp med meget godt angrep der ballen gikk fra spiller til spiller og hvor Oliver Nøvik til slutt serverte ballen på et sølvfat til Mads Rismoen, som trillet ballen over målstreken. Like etterpå rotet Stian Westerheim det skikkelig til og en LSK-spiller endte opp alene med Kristian Rud, men avslutningen stod til terningkast en. FUVO skapte flere gode målsjanser og kunne fort scoret både ett og to mål til. I kampens siste spilleminutt feide Noah Veiby avgårde et frispark fra 16 meter som keeper måtte gi retur på, og da var Thomas Brekken lynkjapt frempå og fastsatte sluttresultatet til 3-0 til FUVO:
Alt i alt en godt gjennomført kamp av FUVO mot et ungt LSK2-lag. Ting begynner å sette seg, men trenerduoen Jonny Hanssen og Martin Skolbekken har fremdeles litt å jobbe med.
FUVO stilte med følgende tropp: Kristian Rud, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Markus Ellevold, Thomas Brekken, Baktiar Rzaev, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Nicklas Brenna Karlsen, Almin Hrustic og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere: Hassan Al-Shimary, Heine Risvik Paulsen, Sebastian Wang, Sigurd Mathiesen