FUVO slo Skjervøy 2-0

Tomas Holmestad headet inn 1-0 til FUVO i kampen som endte 2-0

NTL FUVO mot Skjervøy 2-0 (0-0)

FUVO og Skjervøy har møtt hverandre tre ganger. I våres vant Skjervøy 1-0 i en dårlig kamp sett med FUVO-øyne, men tilbake i 2017 så vant FUVO 2-1 på bortebane og 4-1 på hjemmebane. I den kampen scoret Kim Brenna tre mål, mens det siste ble satt inn av dagens assistenttrener Martin Skolbekken.

Det er to lag som fremdeles har noe å kjempe for, selv om nervene nok ligger litt tykkere utenpå Skjervøy-spillerne, som tross alt spiller for tilværelsen i NTL, mens FUVO jakter ”kun” direkteplass inn i første ordinære NM runde

1.omg

Gjestene fra Skjervøy var mest på de 10 første minuttene, men etter et kvarter kom Mads Rismoen til kampens første store målsjanse. Bortelaget hadde mye ball i første omgang, men det var FUVO som kom til de få målsjansene som ble skapt. Det var allikevel ikke noe å si på at lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

2.omg

Skjervøy gikk tøffere ut i andre omgang, og etter 51 minutter vartet FUVO-keeper Petter Rønningen opp med to meget kvalifiserte redninger fra kort hold. Da gjestene trøkket som mest på, endte en corner fra Tobias Solem Karlsen på hodet til Tomas Holmstad, som headet hjemmelaget i ledelsen.

Skjervøy sleit med å tråkle seg gjennom muren av FUVO spillere inne i boksen, men kom til noen gode langskudd, der ett i alle fall hadde god retning, men Rønningen vartet opp med nok en solid redning. Etter 76 minutter klarte FUVO å holde trøkket oppe og ballen endte til slutt hos Fredrik Nilsen, som slo en knallhardt innlegg inn i boksen til Mads Rismoen, som føyk til himmels og skallet ballen inn i nettmaskene. Dermed stod det 2-0 til FUVO.

Skjervøy jaget redusering, men kom ikke nærmere enn et kanonskudd i tverrliggeren. Dermed kunne hjemmelaget etter 94 minutter slippe jubelen løs. 2-0 seieren fører FUVO opp på 34 poeng og en foreløpig femteplass på tabellen.

1-0 63 min Tomas Holmestad (Tobias Solem Karlsen)

2-0 76 min Mads Rismoen (Fredrik Nilsen)

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Sigurd Mathisen, Marcus Ellevold, Tomas Holmestad, Fredrik Nilsen, Tobias Solem Karlsen, Noah Veiby, Thomas Brekken, Oliver Nøvik Mads Rismoen og Kristoffer Bugge. Benyttede innbyttere: Stian Westerheim, Simen Høglien, Heine Risvik Paulsen ogFredrik Lillebekk