FUVO snudde 0-2 til 6-4 seier

Mathias Vikane scoret to mål i dagens 6-4 seier over Grorud U21

FUVO tok sesongens tredje strake seier da de slo U21-laget til Grorud med 6-4 i LSK-hallen søndag ettermiddag. Laget fra Groruddalen i Oslo endte i fjor på 4.plass i 4.divisjon.

FUVO vant med tennissifrene 6-4

Grorud startet kampen best og ledet 0-2 etter et kvarter spill. Så våknet FUVO-gutta til live og scoret to mål før pause. Etter sidebytte fortsatte nesbuene å gønne på og og før kampen var 65 minutter så hadde laget scoret ytterligere tre mål.  5-2 ble til 6-2, før Grorud avsluttet med en sluttspurt som resulterte i to mål.  Seieren var imidlertid aldri i fare og da dommeren blåste av stod det 6-4 på lystavla inne i LSK-hallen.

Målscorere for FUVO var Mathias Vikane 2, Ørjan Hopen 2, Fredrik Nilsen og Kim Brenna