FUVO spilte 2-2 mot Oppsal i årets første treningskamp

Oscar Berg Nordstrøm sørget for årets første scoring for FUVO

Treningskamp. Oppsal – FUVO 2-2 (2-1)

Sola viste seg fra sin beste side da FUVO tok turen til hovedstaden og årets første treningskamp. Oppsal kom i fjor på 5.plass og var sånn sett en god motstander for et FUVO-lag som manglet en del spillere.

Hjemmelaget hadde allerede en treningskamp i lomma, 4-2 seier over divisjonskollega KFUM 2.De vant også fjorårets treningskamp med 2-1.

Flere nye fikk prøvd seg

Det var mye nytt, spesielt i de bakre ledd hos FUVO. Herman Bergs Smith og Aslak Bratlie-Bernal er to unggutter som begge fikk sjansen fra start, i tillegg fikk prøvespillerne Theodor Veidahl og Magnus Mikkelsen en omgang. 45 minutter ble det også på klubbens eneste nye spiller så langt, keeper Mehmet Rrahmani. Alle sammen gjorde en god figur.

Oppsal ledet 2-1 til pause

FUVO kom best i gang, men kampens første store målsjanse kom Oppsal til etter et kvarter spill. En god heading og en enda bedre redning av Mehmet Rrahmani gjorde sitt til at det fremdeles stod 0-0. Fire minutter senere var bortelaget litt for unøyaktige i angrep, hvorpå Oppsal kontret og scoret alene med FUVOs sisteskanse.

I det kampen var i ferd med å passere en halvtime kom hjemmelaget til en stor sjanse, men i stedet for 2-0, svarte laget Opakermoen, med å gå rett i angrep. Mads Rismoen vant duellen med sin oppasser, kom seg ned på dødlinja og fikk lagt inn foran boksen der Oscar Berg Nordstrøm fikk en enkel oppgave med å breiside ballen i nettmaskene. Like etterpå var FUVO cm fra å ta ledelsen, men stolpen stod i veien etter et godt skuddforsøk fra Tobias Solem Karlsen. Det skulle bli ett mål til i første omgang. Ni minutter før pause dro Oppsal seg litt for enkelt igjennom FUVO- forsvaret. Det resulterte i et innlegg og en enkel scoring fra kort hold.

FUVO lå under to ganger, men kom tilbake

Prøvespiller Theodor Veidahl klinket til med en fin scoring, som gjorde at FUVO reiste fra Oslo med et 2-2 resultat

Andre omgangen var bare noen minutter gammel da Mads Rismoen feide avgårde et skudd som keeper måtte gi retur på. I stedet for å sette ballen iskaldt tilside for keeper, kjippet innbytter Theodor Veidahl ballen over tverrliggeren. FUVO førte store deler av andre omgangen og etter en times spill var Veidahl på rett plass og dunket inn 2-2 etter en godt slått corner av Tobias Solem Karlsen. Oppsal kom et par gode muligheter, men Sondre Ranheim Sæther vartet opp med et par solide redninger. Sånn sett så leverte begge FUVOs keepere til solid +.

Helt på tampen av oppgjøret bølget spillet frem og tilbake. FUVO kom på en fin overgang der Oscar Berg Nordstrøm vant ballen høyt og fikk sendt kula til Adrian Thaci, men avslutningen endte dessverre ikke i målmaskene. I den andre enden av banen måtte Sondre Ranheim Sæther varte opp med en meget sterk beinparade. Ingen flere scoringer ble scoret og kampen ebbet ut med 2-2.

FUVO-trener Jørn-Ole Korslund var fornøyd med det gutta han leverte i årets første treningskamp.

• Det var masse som var bra, spesielt likte jeg at gutta var tro til kamplanen. Det endte 2-2 i en kamp der jeg synes vi var best det første kvarteret av første omgangen og i store deler av andre omgangen. Det er mye bra å bygge videre på, sier en optimistisk trener til Nes-Sporten rett etter kampslutt.

9FUVO startet med følgende lag: Mehmet Rrahmani, Herman Berg Smith, Mario Monteiro, Birk Øian, Nicklas Brenna Karlsen, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Aslak Bratlie-Bernal, Nicolai Elton Hauge, Mads Rismoen og Oscar Berg Nordstrøm. Benyttede innbyttere: Sondre Ranheim Sæther, Magnus Mikkelsen, Theodor Veidahl, Simen Hauger Hanssen, Adrian Thaci