FUVO-tap i årets første treningskamp

Sur vind og en småglatt kunstgressbane på Rolvsrud stadion gjorde sitt til at oppgjøret mellom Lørenskog og FUVO ble som den ble. En grei gjennomkjøring for begge lag.

En p.d.d. litt tynn stall og flere skader gjorde sitt til at FUVO stilte med en redusert tropp i årets første treningskamp. Lørenskog stilte med litt blandet lag, men de fleste i startelleveren vil nok starte de fleste kampene for a-laget. For to år siden møtte FUVO A-laget til Lørenskog i serien, i år møter de rekruttlaget i 4.divisjon.

Ineffektive FUVO lå under til pause

Det var nesbuene som kom til kampens første store mulighet, men det var vertene som tok ledelsen etter 36 minutter. En Lørenskog-spiller fikk stå umarkert å heade inn et frispark. 1-0 ble også pauseresultatet etter en første omgang hvor FUVO kom til fire-fem målsjanser og kunne med litt mer dyktighet ledet med et par mål før Lørenskog scoret. Hjemmelaget kom til et stor, samt noen nesten sjanser. Mao en jevn omgang hvor FUVO hadde god kontroll, men var litt for upresise.

Lørenskog kontret inn to mål i andre omgang

Lørenskog startet andre omgangen best. FUVO-spillerne ble løpende etter, men en offensiv innlånt LIK-keeper var ved et par anledninger fint ute og ryddet opp. Henning Myrvold kunne med litt hell utlignet, men headingen sneik seg like utenfor. Etter en times spill var FUVO nok en gang nære på å utligne, men i stedet kontret Lørenskog inn 2-0. Like etterpå var Chris Lundhaug sin tur til å komme til en komme til en god målsjanse, men det ville seg ikke.

FUVO presset høyere mot slutten av kampen, kom til en god mulighet, men som på mål nr to ble de øyeblikkelig straffet med en kjapp kontring imot som endte i 3-0, med kun tre minutter igjen å spille. Helt på tampen av oppgjøret var Stian Westerheim cm fra å sette inn et trøstemål, men metallet stod i veien. Dermed ebbet kampen ut med 3-0 til Lørenskog.

FUVO-trener Martin Wiker var brukbart fornøyd med kampen som han beskrev som en grei gjennomkjøring og bra øving. Spesielt var han fornøyd med at gutta hans fikk til en del av det man har øvd på i deler av andre omgangen.

FUVO stilte med følgende lag: (Keeper lånt fra Lørenskog), Julian Paulsen, Chris Lundhaug, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Matias Vikane, Simen Nordnes, Henning Myrvold, Oliver Nøvik, Baktiar Rzaev og Kim Brenna.