FUVO tapte 0-1 for EIF og er ute av cupen

Det stod ære og penger på spill da FUVO tok i mot EIF til 2.kvalifiseringsrunde i NM lørdag. Hos oddsetterne var FUVO små favoritter, men sist gang lagene møttes til treningskamp i februar var nesbuene mange hakk bedre enn gjestene fra EIF. På den andre siden møtte FUVO denne gangen et EIF-lag stinne av selvtillit etter 1-0 over Skedsmo i forrige cuprunde og 6-1 i serieåpningen mot Gjelleråsen 2.

1.omg

FUVO det førende laget, men mangler litt tempo i spillet. EIF til pause med 0-1 ledelse etter scoring av Nicolai Møller Jensen etter 17 min. Målet kom etter et langt innkast hvor ballen etter litt klabb og babb endte hos Møller Jensen, som dunket ballen i mål fra skrå vinkel.

2.omg

FUVO satte opp et høyre tempo etter sidebytte, men sleit med å komme til de store målsjansene. EIF var som i første omgang farlige på sine lange innkast og kontringer. Hjemmelaget satte innpå Ørjan Hopen på slutten av kampen, og rett før slutt la han et perfekt innlegg som Mads Rismoen headet like over fra tre meters hold. Den skal sitte ni av ti ganger, men dessverre for han og FUVO så var dette den ene gangen den ikke gikk i mål. Kampen ebbet ut med 0-1 og med det er cupeventyret over for FUVO-gutta

FUVO startet med følgende lag: Petter Rønningen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Hassan Al-Shimary, Kristoffer Bugge, Noah Veiby, Sebastian Jensen, Sigurd Flekke Mathiesen og Mads Rismoen.

Benyttede innbyttere: Tobias Solem Karlsen og Ørjan Hopen

Da ønsker vi EIF lykke til i 1.ordinære runde. Der møter de mest sannsynligvis LSK