FUVO tapte borte mot Hødd 2

Noah Veiby og FUVO kjempet godt, men reiser hjem fra oppgjøret mot Hødd2 med ingenting i sekken

NTL Hødd 2 – FUVO 1-0 (0-0)

En av flere langturer og ikke minst et nytt bekjentskap stod for døren da FUVO inntok Høddvoll og match mot Hødd 2. Ett lag som har åpnet slusene foran og bak i de to første seriekampene. De startet med 3-3 mot Sogndal 2 for så å spille 5-5 mot Volda i den andre. FUVO har møtte de samme to lagene og står med tre poeng etter ha å ha tap 6-1 over Volda og vunnet 3-2 over Sogndal 2. Søndagens oppgjør var i utgangspunktet en helt åpen kamp som man også så for seg kunne bli målrik.

FUVO gjorde ett bytte fra forrige match. Sondre Ranheim Sæther erstattet Petter Rønningen i mål. Det var avtalt før Sogndal kampen at de skulle stå hver sin kamp

Hødd 2 med mye ball i første omgang

Hødd 2 hadde mye ball, men FUVO lå godt i ramma og slapp ikke hjemmelaget til en eneste sjanse de første 25 minuttene. Gjestene på sin side skapte heller ikke alle verden, kun et par nesten sjanser. Høydepunktet i omgangen var Oliver Nøvik sin frekke tunell på en Hødd-spiller like utenfor egen sekstenmeter. Kampens første store mulighet kom etter 26 minutter. Et Hødd frispark fant veien inn i boksen der en Hødd spiller headet mot mål, men en super redning av Sondre Ranheim Sæther gjorde sitt til at det fremdeles stod 0-0. Resten av omgangen var som de første tjuefem, kjedelige. Verken spill eller været varmet de ikke alt for mange tilskuerne som hadde tatt veien til Høddvoll.

Straffe/ikke straffesituasjonen på overtid er meget diskutabel

Kampen åpnet seg mer i andre omgang. FUVO kom med flere spillere i angrep. I løpet av en tre minutters periode etter en time, ble det skapt flere sjanser enn totalt den første timen. Etter 63 minutter sendte Sondre Ranheim Sæther en lang ball som Mads Rismoen stusset videre. Dessverre gikk feil FUVO-spiller på ballen og dommeren blåste offside. Like etterpå vartet gjestene opp med et godt angrep som endte hos Tobias Solem Karlsen, som dessverre avsluttet rett på keeper. Nå bølget spillet skikkelig frem og tilbake og etter 65 minutter traff Hødd stolpen. FUVO klarte å påføre Hødd flere brudd, som førte til flere gode gode overganger, som igjen resulterte i flere målsjanser. Men mål ble det ikke. I stedet tok Hødd ledelsen etter 80 minutter, Andreas Hofseth Televik fikk gå på langs av sekstenmeteren før han fyrte av et skudd som fant veien over målstreken. Det ble kampens eneste scoring, selv om FUVO nok ble snytt for straffe på overtid da en Hødd forsvarer var oppe med albuen i ansiktet på Tobias Solem Karlsen. Dommer sto godt plassert, men gjorde ingenting…….

Et surt tap for FUVO som skapte ok med sjanser, lå godt i ramma og slapp ikke Hødd 2 til mange store sjanser i løpet av kampen.