FUVO tapte borte mot Senja

Tungt tap for FUVO-kaptein Fredrik Nilsen og hans mannskap

For første gang i år så var FUVO favoritter i en bortekamp, men så hadde Senja også kun tatt ett poeng hjemme i Senja Storhall før lørdagens møte. Senja spilte i mange år i Post Nord-ligaen, . De var riktignok en liten tur nede i Norsk Tipping-ligaen i 2017 og 2018, men var tilbake 2019 .Dessverre så ble det lite poeng i både 2020 og 2021 og sistnevnte år rykket de ned til Norsk Tipping-ligaen igjen.

NTL Senja mot FUVO 2-1 (1-0)

Senja startet oppgjøret best og etter 11 minutter tok de ledelsen 1-0 ved nykommer Thomas Whalen. Kampen jevnet seg etter hvert ut, men det var hjemmelaget som kunne gå i garderoben med 1-0 ledelse etter de første 45 minuttene. FUVO startet andre omgangen mye bedre og etter 54 minutter utlignet Noah Veiby til 1-1.Kampen var jevnspilt, men Senja-spillerne ville litt mer, og med et kvarter igjen å spille så kom avgjørelsen i form av scoring fra David Mathias Eilertsen, etter litt puslete og svake avklaringer inne i boksen til FUVO. Ting ble ikke bedre for gjestene sin del da dommeren dro frem det røde kortet til  Noah Veiby helt på tampen.

FUVO ligger fremdeles på 8.plass med 20 poeng, men det har også litt med at dette er den første kampen som er ferdigspilt i den 16.serierunden.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Thomas Brekken,Tobias Solem Karlsen, Noah Veiby, Fredrik Lillebekk, Kristoffer Bugge, Mads Rismoen og Sigurd Mathiesen. Benyttede innbyttere: Sebastian Jensen, Ørjan Hopen, Simen Høglien.