FUVO tapte generalprøven mot Oppsal

FUVO tok lørdag turen til Oslo for å møte divisjonskollega Oppsal til den siste treningskampen før serien starter mandag 10.april, borte mot Volda. Men etter to helger med cupkamper, så var det vanskelig å få opp den riktige spiritten. Spenningen og nerven som har ligget i forkant av cupkampene, var ikke tilstede, noe som er normalt. Når det er sagt så leverte FUVO en ok generalprøve der man også fikk brukt 17 spillere, hvor alle bortsett fra Holmestad, fikk minimum 45 minutter.

FUVO gikk ut i en defensiv formasjon og lot Oppsal ha en del ball, men ingen av lagene kom til store målsjanser før hjemmelaget tok ledelsen etter 21 minutter. Det startet med en fin pasning mellom to FUVO-forsvare og endte til slutt med et innlegg fra venstre til bakerste stolpe, der en Oppsal  spiller fikk stå umarkert og prikke inn 1-0.

FUVO klarte å justere seg litt etter hvert, noe som gjorde at de kom mer med i kampen. Etter 31 minutter endte et frispark fra kanten av sekstenmeteren signert Noah Veiby inn i boksen til Oppsal-keeperen, som bokset ballen i tverrliggeren før den datt ned i beina på Mads Rismoen, som klinket kula i nettmaskene. 1-1 stod seg også til pause.

Mads Rismoen utligner til 1-1

FUVO byttet fem spillere i pausen, og startet omgangen best med et par gode muligheter som fort kunne endt med scoring. Kampen vippet litt frem og tilbake, med et lite overtak til hjemmelaget, Men det var først etter 80 minutter de klarte å skape sin første  virkelig store målsjanse i andre omgang. Heldigvis var Sondre Ranhaim Sæther på rett plass og reddet mesterlig skuddet fra skrått hold. Men det skulle dessverre for nesbuenes sin del ende med 2-1 tap. Med seks minutter igjen å spille, så rullet hjemmelaget opp et angrep på deres venstreside som endte med et innlegg til motsatt side der høyreback Tobias Gram-Caspersen fikk stå umarkert å breiside inn seiersmålet.

FUVO-trener Jonny Hanssen oppsummerte kampen som en fin gjennomført kamp, der han fikk benyttet nesten hele troppen og ikke minst fikk de ungguttene en ny god erfaring.

Simen Høglien og Erik Nymoen er fremdeles på skadelisten, men også Sigurd Flekke Mathisen stod over med en liten skade. Preben Finstad fikk fri.

FUVO stilte med følgende lag: Sondre Ranheim Sæther – Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Thomas Nerland, Nicklas Brenna Karlsen – Fredrik Lillebekk, Oliver Nøvik, Birk Øian, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen – Mads Rismoen.

Bennyttede Innbyttere: Hassan Al Shimary,  Nikolai Hauge, Noah Sergio Stensager, Jasman el Boumlali, Mario Monteiro og Thomas Holmestad