FUVO tapte to poeng på overtid av overtiden

Gjestene er et nytt bekjentskap for FUVO og stod med ett poeng etter at de spilte 3-3 mot Bjørkelangen i forrige serierunde. Hjemmelaget har hentet inn flere spillere den siste tiden og mandag var det dags for nok en debutant i Julian Jappée Henriksen, som kommer på lån fra Eidsvold Turn.

FUVO tapte seriepremieren hjemme mot Molde 2, men slo tilbake med en fortjent 2-0 seier borte mot Skedsmo i forrige serierunde. Det betyr at laget jaget årets første seier på hjemmebane mot et ungt Kristiansund 2-lag.

Grunnen til at kampen startet så tidlig som kl 18 var at Kristiansund-spillerne skal rekke fly tilbake.

NTL FUVO – Kristiansund 2 2-2 (0-0)

Det ble en kamp med høyt tempo, men FUVO gutta manglet aggressiviteten som de hadde mot Skedsmo. Kristiansund-spillerne var ikke verdens høyeste, men kvikke og smarte i bevegelsene. Det var også de som kom til kampens første store mulighet. FUVO kom til et par gode sjanser, hvorav en ble reddet på streken. Nærmest scoring var nok gjestene som fikk straffespark halvveis ut i første omgang. Men FUVO-keeper Mats Lindegaard var lynkjapt nede ved stolpen og reddet ballen i fast grep. Til pause var stillingen fremdeles 0-0.

Strafferedning av FUVO-keeper Mats Lindegaard

Rødt kort til FUVO-treneren

FUVO åpnet andre omgangen bedre, men det var gjestene som tok ledelsen 0-1 etter 70 minutter. I forkant av scoringen var FUVO-benken klare på at ballen var over sidelinja, noe også Kristiansund-benken sa seg enige med. Men det gjorde ikke linjedommeren som lot spillet gå. Det endte til slutt med et innlegg og scoring. Da FUVO-trener Jørn Ole Korslund prøvde å få kontakt med linjemannen, reagerte dommeren med å gi rødt kort på den rødhårede FUVO-treneren.

To mål på overtid

Henrik Fosvold utligner her til 1-1

Målet så ut til å fyre opp FUVO-spillerne og laget begynte for alvor å produsere store målsjanser. 85 minutter var spilt da innbytter Oskar Berg Nordstrøm spilte ballen utpå kanten til Tobias Solem Karlsen, som serverte et nydelig innlegg inn i boksen der Henrik Fosvold raget høyest og stanget inn utligningen. Nå kjørte hjemmelaget kampen fullstendig og i det 90. minutt endte et innlegg fra Julian Japée Henriksen inn i boksen til innbytter Adrian Thaci, som fintet bort sin oppasser før han la en kort 45 graders pasning tilbake til Tobias Solen Karlsen, som kom i hundre og dundret ballen i mål. FUVO så ut til å gå mot 2-1 seier og tre poeng, men fire minutter på overtid fikk Kristiansund en siste sjanse. En lang ball endte med en heading fra en FUVO-forsvar tilbake i farlig sone, og etter litt klabb og babb utlignet Andreas Fjærvik til 2-2 med kampens siste spark på ballen

Tobias Solem Karlsen sender her FUVO i 2-1 ledelse

Alt i alt kanskje ikke så urettferdig resultat, men FUVO skapte flest sjanser totalt sett, og ledet i tillegg 2-1 til overtid av overtiden var passert. Kristiansund misset på sin side et straffespark og ledet 0-1 til det var seks minutter igjen av ordinær tid. Men det er ingen tvil om at FUVO følte seg mest snytt.

Så nærme var Nicklas Brenna Karlsen scoring

Etter tre serierunder ligger FUVO trygt plassert midt på tabellen med fire poeng. Neste kamp er søndag 28.april, borte mot seriefavoritt Træff.

FUVO stilte med følgende lag: Mats Lindegaard, Besart Kalkoshi, Henrik Hågård Fosvold, Mario Monteiro, Eirik Kalland, Nicklas Brenna Karlsen,Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Serok Ramathan Sado, Julian Jappée Henriksen og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere: Tomas Holmestad, Adrian Thaci, Oskar Berg Nordstrøm