FUVO tok en fortjent seier over Team Nes Gutter 19 år

Onsdag var det duket for årets første treningskamp for både FUVO og Team Nes sitt juniorlag.  To lag som kjenner hverandre godt fra både skolebenken og ikke minst har mange av spillerne spilt på samme lag opp gjennom barn og ungdomsårene.

FUVO – Team Nes G19 5-1 (0-0,2-1,3-0)

Hjemmelaget var FUVO favoritter, men gjestene hadde på ingen måte tenkt å reise hjem til andre siden av Glomma uten kamp.

Det ble spilt 3 x 30 minutter i sola på Funnefoss kunstgress, og som forventet tok det litt tid før noen av lagene klarte å tak i matchen. Etter en målløs førsteomgang tok FUVO etter hvert ledelsen 1-0 et lite stykke ut i andreomgangen. Emil Holen snappet ballen fra Team Nes sin keeper og plasserte ballen sikkert i mål. Litt lenger ut i omgangen doblet William Fossum Østhaug ledelsen etter en smart cornervariant. Gjestene skapte nytt liv i kampen før omgangen var over med sin 2-1 redusering.

Brødrene Thorset med hver sin scoring

I den siste 30 minutter omgangen ble Team Nes spillerne mer og mer slitne og FUVO tok fullstendig over og dominerte kampen. Ole Kristian Thorset økte til 3-1, før lillebror Fredrik la på til 4-1. Emil Holen startet kampen med scoring og avsluttet kampen med scoring. Han satte et fint punktum da han like før slutt plasserte kula helt oppe i vinkelen.