FUVO vartet opp med årsbeste mot Florø

Nicklas Brenna Karlsen spilte en meget god kamp og hadde sin franske motspiller i lomma helt frem en frustrert Diallo fikk rødt kort med tjue minutter igjen å spille

NTL FUVO – Florø 4-0 (0-0)

For fem år siden, tilbake i 2018, møtte FUVO lag som Blaker, Fet og R&Å, mens Florø spilte i OBOS-ligaen hvor de blant annet slo Viking, Jerv  og Sogndal for å nevne tre. Kontrastene var med andre ord store. Før dagens match sto begge lagene med en seier og to tap. .

Det var stillingskrig det første kvarteret av kampen, men etter hvert kom FUVO til flere gode målsjanser, men ballen ville ikke i nettmaskene. Gjestene hadde en del ball, men hjemmelaget lå godt i ramma og hadde ingen problemer med å holde nullen til pause. Etter sidebytte fortsatte FUVO med den gode innsatsen og etter 62 minutter plukket Mads Rismoen opp en avklaring fra keeper og sendte kula til Preben Finstad, som sendte FUVO i ledelsen. Ett minutt senere tok vertene et kjapt innkast på høyre. Ballen endte hos Nicklas Brenna Karlsen, som la inn foran boksen til Mads Rismoen, som steg til himmels og headet inn 2-0. Men det skal sies at rett før FUVO tok ledelsen, så kom Florø til sin største sjanse i kampen da en spiller plutselig fikk sjansen alene med Petter Rønningen, men da klinket målvakten til med en matchvinner-redning.

Vondt ble til verre for gjestene fra Florø da de fikk utvist Moussa Diallo med tjue minutter igjen å spille. Og om det ikke var tungt nok så skulle det om mulig bli enda tyngre. Kampen hadde akkurat passert 71 minutter da Jasman El Boumlali vant vant ballen fra en Florø-spiller og spilte den frem til Rismoen, som satte inn sitt andre og FUVOs tredje. Ti minutter før slutt fant Preben Finstad kantspiller Jasman El Boumlali med en fin stikk ball. Han svarte med å sende kula over til motsatt femmeter der Tobias Solem Karlsen var på rett plass og fra skrå vinkel fastsatte han sluttresultatet til 4-0 til FUVO

FUVO stiller med følgende lag: Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Preben Finstad, Mads Rismoen og Jasman El Boumlali. Benyttede innbyttere: Fredrik Lillebekk, Mario Monteiro, Nicolai Elton Hauge, Mikdad Cedra Kaddour og Simen Høglien