FUVO videre i cupen

Fredrik Nilsen ledet sine disipler til en fortjent 4-2 seier over Skedsmo .

Gjestene startet best, men vertene fikk kampen inn i sin bane etter et kvarter spill. Etter 21 minutter spill holdt FUVO trøkket oppe etter en corner. Ballen havnet hos Ørjan Hopen som la inn til Julian Paulsen som sendte hjemmelaget opp i ledelsen. Fem minutter senere doblet Kim Brenna ledelsen fra straffemerket, etter at Paulsen var blitt felt. FUVO fortsatte å kjøre matchen og etter en halvtimes spill vartet Oliver Nøvik opp med en lekkerbisken da han lobbet inn 3-0 til FUVO, som også var pauseresultatet.

Andre omgangen startet rotete, men det var FUVO til de store målsjansene. Både Kim Brenna og Julian Paulsen kunne punktert kampen, i stedet reduserte Ole Christian Moltzau til 3-1. Skedsmo prøvde, men skapte får store målsjanser. Og skikkelig nerve ble det aldri i kampen. Etter 82 minutter kom Brenna seg elegant forbi sin oppasser og fikk lagt  ballen inn til Ørjan Hopen, som satte spikeren i Skedsmo-kista.  På overtid reduserte Skedsmo til 4-2, men da var kampen allerede over.

En fortjent seier etter en god første omgang og en kontrollert andre omgang.

FUVO startet med følgende lag; Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Ørjan Hopen, Andreas Castilla, Julian Paulsen og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Mergim Shuriqi, Even Myren Nybø