FUVO videre til 1.runde i NM

1.omg

FUVO startet kampen best og satte et bra press mot Gran. 23 min ut i matchen snappet Mads Rismoen en feilpasning og serverte ballen på et sølvfat til Preben Finstad, som breisidet inn 1-0. Hjemmelaget slapp etter hvert Gran inn i kampen og tre minutter før pause utlignet de til 1-1, som også var resultatet til pause.

Preben Finstad setter her inn 1-0 på pasning fra Mads Rismoen

Gran utligner til 1-1

2.omg

Mads Rismoen kom til andre omgangens første mulighet og etter 62 minutter sendte Fredrik Nilsen i vei et skudd som gikk i stolpen, ryggen på keeper og inn i mål. Ledelsen holdt seg i ti min, da klønet hjemmelaget det til for seg selv og Gran utlignet til 2-2, som også  ble sluttresultatet.

Fredrik Nilsen fyrer løs i stolpen, ryggen på keeper og inn i mål

FUVO med ett mål i hver ekstraomgang

Dermed måtte der ekstraomganger til for å kåre en vinner. Der var FUVO klart best og allerede etter tre minutter sendte Tobias Solem Karlsen vertene for tredje gang i ledelsen. Den holdt seg til fire minutter ut i andre ekstraomgang da i innbytter Jasman El Boumlali var lynkjapt frempå en retur fra keeper og fastsatte sluttresultatet til 4-2 til FUVO.

Tobias Solem Karlsen sender FUVO i ledelsen 3-2

Jasman El Boumlali fastsetter sluttresultatget til 4-2 til FUVO

En kampen sett under ett fortjent seier til FUVO, men en ny kamp der laget ikke helt leverer opp mot det de er gode for. Gran har ikke alt for mange store sjanser, men scorer to og sånn sett så leverer kampen i hele andre omgang. FUVO har foruten et klokkerent skudd i stanga også en miss på åpent mål.

Sjanse til FUVO ved Mads Rismoen

Sjanse til FUVO ved Birk Øyan og en takling på Thomas Holmestad

Sjanse til FUVO ved Preben Finstad

Intervju med FUVO-trener Jonny Hanssen

Mulig motstandere i 1.ordinære runde er:

Akershus: Lillestrøm, Strømmen, Ull/Kisa, Eidsvold Turn, Gjelleråsen, Lørenskog, FUVO, Skjetten, Skedsmo

Oslo: Vålerenga, Stabæk, KFUM Oslo, Skeid, Grorud, Ullern, Kjelsås, Bærum, Asker, Frigg, Lyn, Nordstrand, Lokomotiv Oslo, Follo, Holmlia, Heming

Indre: HamKam, Kongsvinger, Raufoss, Gjøvik-Lyn, Elverum, Brumunddal, Lillehammer, Nybergsund

Men mest trolig ender man opp med en av disse tre:  Strømmen, Ull/Kisa eller Kongsvinger

1-0 23 min Preben Finstad ( Mads Rismoen)

1-1 42 min Tobias Kolkinn Nerland

2-1 62 min Selvmål (Fredrik Nilsen)

2-2 73 min Tobias Kolkinn Nerland

—-

3-2 93 min Tobias Solem Karlsen (Noah Veiby)

4-2 109 min Jasman El Boumlali

Dette er åttende gangen FUVO kvalifiserer seg til 1.ordinære runde i NM. Slik gikk det de foregående gangene

2021 0-4 Lillestrøm (Eliteserien)

FUVO stilte med følgende lag: Sondre Ranheim Sæther, Fredrik Nilsen, Thomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathisen, Tobias Solem Karlsen, Birk Øyen,  Nicklas Brenna Karlsen, Oliver Nøvik, Mads Rismoen og Preben Finstad. Benyttede innbyttere:  Noah Veiby, Jasman El Boumlali, Fredrik Lillebekk og  Noah Sergio Stensager

I denne kampen debuterte Birk Øyan fra start, mens Noah Sergio Stensager fikk sine første minutter i en offisiell kamp.