FUVO2 lå under tre ganger, men snudde til seier

Otto Dahl med et kremmerhus

Det var hjemmelaget som var best den første halvtimen av oppgjøret mellom FUVO2 og Kurland, men verken de eller gjestene kom til noen store målsjanser. Så rotet FUVO-forsvaret det til for seg selv. I stedet for å gjøre det enkelt, rotet de bort ballen og Kurland fikk en enkel oppgave med å ta ledelsen på kampens første store målsjanse. Ja, det skulle vært blåst for et soleklart frispark i forkant, men Otto Dahl burde ikke satt seg selv i den situasjonen inne i egen boks.

Etter målet åpnet kampen seg litt og både Jon Erik Tolo og Mathias Vikane kunne med litt hell utlignet for vertene. Like før pause benyttet Otto Dahl muligheten til å rette opp litt av feilen fra tidligere i kampen da han han på elegant vis skrudde inn et frispark fra 20 meter.

0-1,1-2,2-3……..kampslutt 4-3

FUVO2 startet også andre omgangen best. Etter noen få minutter spill var de cm fra å ta ledelsen da en Kurland forsvarer headet et innlegg over sin egen keeper. Dessverre for hjemmelaget gikk ballen på feil side av målet. Like etterpå var Mathias Vikane på farten, men denne gangen gikk avslutningen noen ørsmå cm utenfor motsatt stolpe.I stedet for hjemmescoring, tok gjestene på nytt ledelsen etter en corner.

FUVO 2 sleit litt med å komme til de store målsjansene,men med drøyt ti minutter igjen å spille utlignet Ole Kristian Thorset til 2-2, etter ha kommet på en glimrende løp bakfra som førte han alene med keeper. Dessverre sovnet hjemmelagets spillere i sekundene etter 2-2 scoringen, Kurland svarte med å gå rett i angrep og ta ledelsen for tredje gang for kvelden.

Innbytter Andreas Krybelsrud fikset seieren med sin overtidsscoring

Like før slutt gjorde hjemmelaget tre bytter, noe som skulle vise seg å være et smart trekk. Selv om kampen vippet 90 minutter, hadde gutta ga på ingen måte gitt opp. Etter et FUVO-angrep datt ballen i beina på Even Myren Nybø, som fra 18 meter klinka ballen helt oppe i vinkelen. 3-3 ble tre minutter senere til 4-3 da innbytter Andreas Krybelsrud fikk en suveren ball i bakrom, og alene med keeper satte han ballen elegant i nettmaskene. Dermed hadde FUVO snudd 2-3 til 4-3 seier, til ellevill jubel fra supportene som fremdeles trosset det sure vært og ble kampen ut.