FUVO2 ledet 4-0, tapte 5-6

FUVO manglet to sentrale juniorspillere i Per Anders Vågan og Ovar Skjevdal, men stilte til gjengjeld med tre solide spillere fra a-laget i Ørjan Hopen, Stian Westerheim og Kim Brenna. Disse skulle vise seg å bli tungen på vektskålen de første 45 minuttene i hjemmemøte med Skjetten 3

4-0 til FUVO etter 32 minutter

Allerede etter tre minutter satte Even Myren Nybø inn 1-0 til hjemmelaget. Etter et kvarter spill var det tid for Kim Brenna å presentere seg. En smart pasning fra Ørjan Hopen fant veien til Brenna, som rundet keeper før han satte ballen sikkert i mål. FUVO 2 fortsatte å kjøre kampen og etter 31 minutter vartet vertene opp med et fint angrep som endte med at Even Myren Nybø serverte ballen til Brenna, som banket ballen i mål fra rundt 16 meter. Minuttet senere var samme spiller på plass og satte inn sitt tredje og FUVO2 sitt fjerde for kvelden. Da trodde nok de fleste at denne kampen var kjørt, men den gang ei.

Tre minutter senere stod det nemlig 4-2, etter slapt forsvarsspill av hjemmelaget ved to anledninger. Like før pause forserte Markus Sæter  ned langs linja før han la en fin pasning frem til Mathias Vikane, som klinket ballen i motsatt hjørne.

Skjetten scoret tre kjappe etter pause

Lagene gikk i garderoben på stillingen 5-2 til FUVO 2, men i andre omgang måtte hjemmelaget klare seg uten Hopen, Westerheim og Brenna. Noe som skulle vise seg å bli utfordrende.

Allerede i det første minuttet av andre omgangen reduserte Skjetten 3 til 3-5, og før det er spilt ti minutter hadde gjestene scoret ytterligere to mål og utlignet til 5-5.

Skjetten var ekstremt effektive og scoret fem mål på sine fem-seks første målsjanser. Det femte målet kom etter en corner som ble skrudd inn foran kassa, hvor FUVOs sisteskanse, Atle Skjevdal, i følge dommeren reddet ballen på feil side av målstreken. Umulig å si fra vår posisjon, men dømt er dømt.

Masse sjanser til å ta tilbake ledelsen, men det endte i stedet med kontring i mot tap

FUVO2 kom til flere feite målsjanser, men ballen ville ikke inn. Frustrasjonen begynte  også å spre seg og forsøkene ble mer og mer desperate. Men i stedet for FUVO-scoring, var det gjestene som satte inn kampens sjette og siste mål med tjue minutter igjen å spille. De røde og hvite jaget utligning, men det ville seg ikke. For tredje kamp på rad taper FUVO2 poeng i siste halvdel av andre omgangen.

Med fasiten i hånda er det heller ingen tvil om at Hopen, Westerheim og Brenna burde spilt minst et kvarter av andre omgangen før de gikk av. Da hadde kampen garantert vært avgjort i FUVO 2 sin fordel. A-laget har tross alt ikke kamp før førstkommende mandag, så det hadde heller ikke hatt noe å si for oppladningen. På den andre siden er dette Skjetten3-laget ett lag FUVO2 bør slå.

Neste kamp for FUVO 2 er torsdag 13.juni, borte mot Borgen.

FUVO stilte med følgende lag: Magnus Westerhagen Ilseng, Andre Jørgensen,Michael Siddle, Stian Westerheim, Simen Scharning, Andreas Krybelserud, Jon Erik Tolo, Ørjan Hopen, Mathias Vikane, Even Myren Nybø og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Markus Sæter, Atle Skjevdal, Filip Amundsen, Victor Stensby Hagen og Anders Løfsgaard