FUVO2 med full pott etter tre kamper

FUVO 2 stilte nok en gang et sterkt lag og jaget sin tredje strake seier da de tok i mot et rutinert Lørenskog 3 til kamp på Funnefoss kunstgress onsdag kveld.

6.divison FUVO 2 – Lørenskog 3 3-1 (1-1)

FUVO2 kjørte kampen i første omgang og etter tretten minutter headet fjorårets toppscorer Simen Høglien hjemmelaget i en fortjent ledelse. Vertene kom til flere feite målsjanser og burde helt klart scoret både to og tre må til, men keeperen til Lørenskog3 så ut til å ha en magnet på seg som tiltrakk seg alle avslutningene til FUVO-spillerne. De rett og slett skøyt han god.

Uavgjort til pause

Lørenskog 3 kom på et par gjestevisitter og på ett av disse klarte de å utligne til 1-1. FUVO 2 burde avgjort kampen i første omgang, skapte mange store sjanser, men burde kanskje satt litt større tempo på ballen og jobbet enda mer som ett lag. Kvaliteten er der.

Nicolai med to scoringer, Simen ned to assist og en scoring

Det var bra trøkk på hjemmelaget i starten av andre omgangen. Det skulle også bare gå åtte minutter før de på nytt tok ledelsen. Målet kom etter at Simen Høglien dro med seg ballen inn i boksen og sendte et knallhardt innlegg på bakerste der Nicolai Elton Hauge stod og satte ballen sikkert opp i nettmaskene. Tre minutter senere sendte Høglien i vei et skudd som traff kryssvinkelen og ned i beina på Elton Hauge, som fikk en enkel oppgave med å trille ballen tilside for en liggende Lørenskog-keeper.

Nicolai Elton Hauge setter her inn 3-1 til FUVO2

Dessverre klarte ikke FUVO2 å holde trøkket oppe resten av omgangen. Det ble litt så som så. Gjestene fra Lørenskog klarte heller ikke sette press på vertene og seieren var sånn sett aldri truet, selv om Henrik Berntsen måtte trå til med et par solide redninger.

To tøffe kamper står for tur

FUVO2 står nå med tre strake seiere og 9 poeng i sekken. Det betyr at de sammen med Leirsund, som har fire strake, er de eneste lagene i 6.divisjon uten poengtap. Roger Myrbråten og hans gutter har til nå møtt lag som ikke kommer til å kjempe om opprykk. En ting er derfor klart, i de to neste kampene så må gutta være enda mer påskrudd, for da venter serietreer Gjellersåen 3 og serieleder Leirsund. Først ut er borte mot Gjelleråsen3 fredag 19. mai

FUVO 2 stilte med følgende lag: FUVO stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Torjus Murud Heiberg, Birk Øian, André Jørgensen, Mario Monteiro, Sigurd Westby, Fredrik Lillebekk, Noah Sergio Stensager, Nicolai Elton Hauge, Simen Høglien og Adrian Thaci. Benyttede innbyttere: Marius Hegli, William Fossum Østhaug, Fredrik Thorset, Martin Nafstad Bjerkestrand og Mats Herberg