Sigurd Westby scoret hat-trick i første omgang

6.divisjon   Fjellhamar 2 – FUVO 2  1-5 (1-5)

Etter en god start på sesongen, så stod FUVO2 med to strake tap før bortemøte med Fjellhamar. Det gjorde sitt til at trener Jon Strøm måtte ta en ”allvorsprat” med gutta og fortelle dem at ingenting går på skinner, men at man må jobbe for det.

Fjellhamar 2 på bortebane var i utgangspunktet ikke den letteste oppgaven å snu trenden, men anført av den eneste spilleren fra A-stallen, Eiven Solberg, så gikk gutta til verks for å gjøre treneren stolt.

Sigrud Westby med hat-trick i første omgang

FUVO-spillerne var ”påskrudd” fra start. De var aggressive og gjorde det tidlig klart at denne matchen skulle de vinne. Etter et kvarter spill sendte Sigurd Westby laget i føringen. De røde og hvite fortsatte å være på hugget og etter halvspilt omgang doblet Heine Risvik Paulsen ledelsen. Fjellhamar yppet seg litt innimellom og etter en halvtime reduserte de til 1-2.

Helt på tampen av første omgangen så tok det virkelig fyr i FUVO-leiren. I det kampen vippet 40 minutter så fant Emil Holen nettmaskene. Hjemmelaget rakk så vidt å ta senteren før FUVO vant tilbake ballen og 40 sekunder etter det siste målet, så økte Sigurd Westby til 4-1. Det var imidlertid ikke slutt der, for i omgangens siste minutt fikk bortelaget straffe. Westby gikk frem og satte inn sitt tredje og FUVOs femte.

God laginnsats over hele linja

FUVO 2 leverte en meget god omgang, men var samtidig effektive.  Laget fortsatte å gønne på i andre omgang, men nå var effektiviteten byttet ut med ineffektivitet. Til tross for flere feite målsjanser, så klarte de ikke å putte flere ballen bak hjemmelagets keeper. 5-1 seieren gjør sitt til at FUVO 2 klatret opp til 6.plass, men med gode muligheter til å klatre ytterliggere hvis de vinner kampen de har til gode.

FUVO-trener Jon Strøm var fornøyd med responsen gutta viste på pep-talken han hadde før kampen.

• Vi har underprestert i de to siste kampene, og det var viktig å fortelle gutta at det sitter i hodet. Vi er ikke verdensmestere, men vi er heller ikke et søplelag. Vi er gode nok til å slå alle lagene i divisjonen, men da må alle gjøre jobben og ikke minst jobbe sammen som et lag. I dag var gutta ”på”. De var aggressive, spilte tidvis fin fotball og jobbet sammen som ett lag.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 22.september, hjemme mot Gjerdrum 2

FUVO 2 stilte med følgende lag: Thomas Marsdal, Jørn-Erik Sogn, Patrick Dariush, André Jørgensen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Jonas Aarhaug, Eiven Solberg, Sigurd Westby, Heine Risvik Paulsen, Fredrik Thorset og Emil Holen