FUVO3 åpnet med seier etter scoring i det 90. minutt

For en debut av 16-år gamle Kenneth Codera Marques Larsen. I sin første seniorkamp og sin debut for FUVO, klinket han like godt til med å bli matchvinner med scoring i det 90.minutt.

Lillestrøm 4 mot FUVO 3  1-2 (0-0)

Fem år etter at FUVO 3 stilte eget lag, tok de mandag kveld turen til stasjonsbyen Lillestrøm og møte med deres fjerdelag. Det var to spente lag som endelig skulle få spille sin første kamp på nærmere to år.

Jevnt i starten

Etter en jevn start på oppgjøret tok FUVO 3 etter hvert over initiativet i matchen. Laget kom også til kampens første store målsjanse, men tverrliggeren stod i veien. Hjemmelaget kom også på et par besøk i den andre enden av banen, men verken de eller FUVO klarte å få ballen i nettmaskene de første 45 minuttene.

Jon Erik Tolo sendte FUVO 3 i en kortvarig ledelse

I andre omgang var det ett lag på banen. FUVO 3 kjørte kampen fullstendig, kom til flust med målsjanser og etter en times spill klarte endelig Tor Erik Tolo å sprekke nullen med et velplassert langskudd som føyk inn i mål. Dessverre var ikke Adam i paradiset mer enn ett minutt. Vertene gikk rett opp i angrep og utnyttet en misforståelse i gjestenes bakre rekker. Dermed lagene like langt.

FUVO 3 presset hjemmelaget bakover og kom til flust med innlegg og avslutninger, men ballen ville ikke inn. Etter å ha misbrukt et tosifret, så begynte man å ta det for gitt at kampen ville ebbe ut med 1-1 og poengdeling.

Krampe på LSK-keeperen ble kampavgjørende

LSK-keeperen fikk mer enn nok å gjøre, og med den ene gode redningen etter den andre så holdt han vertene inne i kampen. Men etter 89 minutter gikk han ned for telling med krampe. Og det var ingen liten krampe for å si det sånn. Dermed måtte LSK i hu og hast sette en utespiller fra benken i mål. Den første sjansen han fikk til å kjenne på ballen kom i kampens siste spilleminutt da Kenneth Codera Marques Larsen feide avgårde et vådeskudd som keeper så ut til å ha kontroll på, men som gikk gjennom hanskene og inn i nettmaskene. Rett etterpå blåste dommeren av og FUVO-spillerne kunne juble for 2-1 seier og en knall start på året sesong.

Det var flere spillere på FUVO som gjorde sine saker meget bra. Bak i de bakre rekker var Ovar Skjevdal sikkerheten selv, og foran han så herjet to av banens minste spillere, Tor Erik Tolo og Kenneth Codera Marques Larsen. De vant de viktige duellene og serverte lagkameratene den ene fine pasningen etter den andre. Det skal også sies at innbytterne til FUVO 3, Nicolay Snildal, Sindre Poll og målscorer Kenneth Codera Marques Larsen, alle bidro i stor grad til at FUVO så til de grader kjørte over hjemmelaget i andre omgang.

Neste kamp for FUVO 3 er mandag 16. august, borte mot Varpe

FUVO3 stilte med følgende lag: Eirik Borgersrud Grønvold, Christian Bendiksen, Ovar Skjevdal, Jørn Erik Sogn, Jonas Aarhaug, Sivert Nybakk Søberg, Jon Erik Tolo, Håkon Borgersrud Grønvold, Benjamin Engelstad Grann, Christian Rodrigues Henrikson og Marius Attho Hallgren.

Benyttede innbyttere: Kenneth Codera Marques Larsen, Nicolay Snildal og Sindre Poll

Både LSK-keeperen som fikk krampe og hans erstatter tok tapet med et smil.