FUVO3 tapte helt på slutten

FUVO 3 – Flisbyen3 1-2 (1-0)

FUVO3 var ubeseiret på hjemmebane før de mandag tok i mot Flisbyen 3 til sesongens sjuende seriekamp. Laget har levert meget gode prestasjoner i de to siste hjemmekampene med 10-0 over Enebakk og 2-2 mot serieleder Kløfta 2.

Fortjent FUVO3 ledelse til pause

Det var også FUVO3 som skapte mest i første omgang. Både Christian Rodrigues Henrikson og Alexander Persvangen-Johansen kom til store målsjanser som de på vanlige dager ”setter”. Etter en halvtimes spill kom det man håpet på var den forløsende scoringen. Et godt fint angrep endte hos Persvangen-Johansen, som elegant kjippet ballen over keeper og inn i mål.

Flisbyen 3 utlignet på frispark

FUVO 3 beholdt ledelsen til det stod tjue minutter igjen av kampen. Da banket Flisbyen 3 inn et frispark som gjorde at det stod 1-1 i flomlyskampen på Opakermoen. Hjemmelaget jaget seiersmålet og Ådne Skogheim og Christian Rodrigues Henrikson kom til gode målsjanser, men tapte duellen med Flisbyen-keeperen. Vertene kom til mange innlegg og cornere, men de var ofte litt for upresise.

Skulle vært frispark og rødt kort, endte med kontring og mål i mot

Med to minutter igjen å spille ble Håkon Borgersud Grønvold spilt igjennom alene med en utrusende keeper, som tydde til hendene et godt stykke utenfor egen sekstenmeter. Dessverre var dommeren den eneste på stadion som ikke så handsen og da Borgersrud Grønvold avsluttet, så hadde en Flisbyen-spiller funnet veien til streken og fikk ballen ut til corner. Den påfølgende corneren endte etter hvert med en kontring og mål til Flisbyen 3, som med det fastsatte sluttresultatet til 1-2.

Etter sju kamper ligger FUVO på 6.plass med 9 poeng. Kun målforskjellen skiller de i forhold til Haga på plassen bak.

Neste kamp for FUVO 3 er mandag 4.oktober, borte mot Hurdal

Hands og rødt kort den ene veien ble til scoring den andre

FUVO 3 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Nicolay Snildal, Christian Bendiksen, Sindre Poll,  Fredrik Granberg, Jørn-Erik Sogn, Håkon Borgersrud Grønvold, Mantvydas Gecas, Kenneth Larsen, Alexander Persvangen- Johansen og Christian Rodrigues Henrikson.

Benyttede innbyttere: Martin Nafstad Bjerkestrand, Ådne Skogheim

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg