Tilbakeblikk fra 1981. FUVOs minigutter vant Dressmann Cup

Bak fra venstre: Tommy Grønvold, Øystein Bomo, Ronny Fredrisken, Lars Helge Hoel, Frank Horn,  Geir Inge Hansen og Geir Frigård. Foran fra venstre: Frode Jensen, Petter Heiberg. Thomas Frigård, Stian Ilseng, Steinar Davidsen og Lars Erling Overud.

FUVO´s miniputter triumferte på Åråsen

Dressmann Cup for miniputter hadde i 1981 samlet hele 122 lag, og de to som hadde kvalifisert seg til finalen på Åråsen, som var en forkamp til seriekampen mellom Lillestrøm og Lyn, var FUVOs miniputter og Høland.

FUVO hadde tidligere i sesongen sesongen vist seg å være ganske godt lag og de klarte da også å knekke Høland i finalen. Etter full tid sto det 2-0 til FUVO, og lagets-kaptein Lars Helge Hoel kunne dermed motta den 47 cm høye pokalen på vegne av sitt lag.

Frode Jensen sendte FUVO i ledelsen

FUVO startet kampen best og tok tak i kampen fra da dommeren blåste i gang kampen. 14 minutter ut i kampen tok de rødkledde fra Opakermoen ledelsen. En fin ball ble slått fram mot høyre, og Steina Davidsen fikk feid avgårde et skudd som Høland-keeperen fikk problemer med å holde. Da  var Frode Jensen påpasselig frempå og satte ballen i mål. Dermed sto det 1-0 til FUVO, hvilket også ble pauseresultatet.

Første del av 2.omgang var ganske jevn, men etter hvert gikk spillet igjen over i FUVOs favør. Da 17 minutter var spilt, stormet Geir Frigård igjennom Høland-forsvaret og økte ledelsen til 2-0, til stor jubel blant FUVO-supporterne som hadde tatt veien til Åråsen denne fine høstkvelden.

I pausen mellom LSK og Lyn ble pokalen utdelt, til stor jubel fra hele Åråsen stadion.

To ble proff, fire fikk kamper på de to øverste nivåene og hele ni fikk a-kamper for FUVO

Det skal også nevnes at fire av spillerne på vinnerlaget, Geir og Thomas Frigård, Tommy Grønvold og Lars Helge Hoe, alle sammen fikk mange kamper til sammen på de to øverste nivåene i Norge. Geir og Thomas fikk også fine proffkarrerier utenlands. Flere av de andre hadde like store forutsetninger til å ta steget opp, men tok andre valg. Morsomt å tenke på at hele ni av spillerne fikk a-kamper for FUVO.