Referat og bildeserie fra G13 kampen mellom FUVO og Bjerke 2

FUVO – Bjerke Gutter 13

FUVO gutter 13 år tok tirsdag imot Bjerke 2 til sesongens første seriekamp på klubbens nye kunstgressbane. Vertene stilte et ungt lag med mange 2008-modeler, men holdt godt følge resultatmessig i første omgang. Bjerke tok ledelsen 0-2, før Emil Jansen reduserte for hjemmelaget etter 20 minutter.

Stillingen holdt seg til ti minutter ut i andre omgang, da avgjorde gjestene kampen med fire kjappe scoringer. På stillingen 1-6 våknet FUVO-spillerne fra “dvalen”. Plutselig var det et heltent FUVO-lag som tok tak i matchen og reduserte to ganger i løpet av ett minutt. Først ved Anton I. Engen, så ved Jonas D. Skogholt. Målene ga hjemmelagets spillere selvtilit, men Adam var ikke lenge i paradiset. Fire minutter etter 3-6 scoringen, økte Bjerke til 3-7. Jonas D. Skogholt reduserte en gang til for de rød og hvite, men bortelaget ville ikke være dårligere og scoret også de en gang til før dommeren blåste av.