G12. FUVO stod igjen på perrongen da toget gikk

G12. FUVO – Strømmen 6-8 (1-6)

Dårlig start på kampen

Det var en rar fotballkamp som onsdag fant sted på Funnefoss kunstgress mellom FUVO og Strømmen. Som mot Skjetten i den første seriekampen, stod FUVO-gutta med den berømte nisselua i hånda i store deler av første omgangen. Gjestene takket og bukket for gjestfriheten ved å ta ledelsen 0-3 før det var gått ti minutter. FUVO reduserte til 1-3, men Strømmen svarte med å gå rett opp i angrep og sette inn mål nr fire. Etter halvspilt første omgang hadde Strømmen gått opp i en 1-6 ledelse.

I pausen måtte trener Stian Westerheim «riste» litt i gutta for å få de til å skjønne at kampen på ingen måte var avgjort. Strømmen var meget effektive, og hvis FUVO-gutta hevet seg noen hakk, så var det både tid og muligheter til å snu kampen.

Vant andre omgangen 5-2

Med ny guts tok FUVO tak i kampen fra start etter sidebytte. Gutta feide over Strømmen og kom til flere store målsjanser. Scoret etter hvert to mål og hadde trolig også en over målstreken som dommeren ikke fikk med seg. I tillegg vinket linjemannen veldig forsiktig da en ball var over dødlinja. Dette fikk ikke dommeren med seg og Strømmen fikk sjansen til å fullføre angrepet som endte med scoring. Futten datt da litt ut av FUVO-gutta og gjestene økte noen få minutter senere til 3-8.

Nytt mål til hjemmelaget, ga ny motivasjon og laget avsluttet kampen meget sterkt. Scoret tre mål, men kom aldri nærmere enn to mål bak.

Kampen var som en berg og dalbane, der toppene var høye, men dalene var dessverre enda lavere. Innimellom så viste FUVO-spillerne hva som bor i laget. Nå gjelder det bare for trener og spillere å få  de gode periodene til å vare enda lengre.

Neste kamp for FUVO er mandag 31.august, borte mot Team Nes

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, William Skoglund Larsen, Mathias Bråthen, Adrian Sundby Botilsrud, Kevin Trøhaugen, Tobias Bratterud, John Woolnough, Theo Løse, Kasper Aa. Nordli, Anton I. Engen og Marcel Agbor