G19. Heldig seier til FUVO over Strømmen

Det ble dramatikk i sluttminuttene med straffemiss i den ene enden og scoring i den andre enden av banen like etterpå. Heldigvis for FUVO-gutta gikk det deres vei. Med sju minutter igjen å spille var Sander Tufte Ringnes både god og heldig da han snappet opp et dårlig mottak av Strømmen-keeperen og satte ballen i mål. Det ble også kampens eneste mål

1.divisjon Gutter 19 år. FUVO – Strømmen 1-0 (0-0)

Den første halvtimen av kampen var det ikke mye å rope hurra for. Strømmen hadde mye ball, men satte aldri FUVO forsvaret i skikkelig trøbbel.

Det var først i det kampen passerte 31 minutter at vi noterte den første store målsjansen i kampen. En Strømmen-corner var cm fra å ende i nettmaskene. Det siste kvarteret måtte FUVO-keeper Kristian Rud trå til med et par gode og viktige redninger, som gjorde sitt til at lagene kunne gå til pause med 0-0.

FUVO kom til et par halvsjanser i første omgang, men avslutningene var det ikke mye å skrive hjem om. Det var noe tamt over hele linja. Spesielt sleit man med å få tak på midtbanen og tørre å spille ball når man først fikk tak i kula. Det var også alt for langt mellom lagdelene.

Etter en svak første omgang måtte det justeringer til. Trenerduoen Tommy Grønvold og Jon Strøm hadde to oppgaver til gutta. Tørre å holde mer på ballen, samt sette inn et mye høyre press. Det høye presset gjorde sitt til at FUVO kom mer med i kampen, men det var fremdeles Strømmen som var det førende laget. Etter 65 minutter ble Simen Scharning felt på vei mot mål og dommeren dro noe overraskende frem det røde kortet. Kunne nok klart seg med gult der. Men det gjorde sitt til at FUVO spilte de siste 25 minuttene med en mann mer.

Mot slutten av kampen kom begge lag til noen gode muligheter, men med litt under ti minutter igjen å spille ble en Strømmen spiller dratt ned inne i boksen. Dommeren var ikke i tvil og pekte på straffemerket. Hadde Strømmen scoret, hadde det vært fortjent, men i stedet sendte han ballen himmelhøyt over. To minutter senere ble vondt til verre for gjestene da Sander Tufte Ringnes snappet ballen fra Strømmens sisteskanse og satte inn kampens eneste mål.

G16-spilleren Lamek Million kom inn og fikk sine første minutter med juniorfotball. Unggutten viste ingen respekt for de eldre gutta og kom meget godt fra sin debut. God innsats var det også av den andre G16-spilleren, Sindre Poll. keeper Kristian Rud var for øvrig nok en gang FUVOs beste.

1-0 83 min. Sander Tufte Ringnes

Neste kamp for FUVO er mandag 7.september, borte mot Ull/Kisa

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Marius Hegli, Sander Tufte Ringnes, André Jørgensen, Jesper Haug Hoel, Ole Kristian Thorset, Sigurd Westby, Torjus Murud Heiberg, Emil Holen, Sigurd Flekke Mathiesen og Simen Scharning.

Benyttede innbyttere: Sindre Poll og Lamek Million