Geir Håkon Bekkevold tar over FUVO-damene

Her fra tiden som assistenttener for a-laget. Heiberg og Bekkevold i jubelrus etter en av mange seire

 

FUVO gikk ikke over bekken da de skulle ansette ny trener for damelaget. I stedet fant de en god løsning internt i klubben. Valget falt på Geir Håkon Bekkevold, som har lang fartstid som trener for både herre og damelag.

Bekkevold startet med sin trenerkarriere i 1995 som trener for Disenå G14. Gikk gradene opp til A-laget hvor han var i et trenerteam i flere sesonger. Trente også jenter i Disenå og Skarnes i flere sesonger før han ble assistenttrener for Sander sitt damelag. Gikk derfra over i samme rolle på  klubbens herrelag i 2014.

Kom til FUVO i 2015 som keepertrener for A-laget, noe han var i to sesonger før han i 2017 ble Ørjan Heiberg sin assistenttrener. Det var han i to sesonger, før han i 2019 tok over som hovedtrener for klubbens gutter 11 år. Er i tillegg sportslig leder i klubben.

Med seg som assistenttrener får han Ida Nilsen Bergersen.27-åringen fra Årnes har lang erfaring med 1.divisjonsspill for Kongsvinger, og har vært toppscorer på nest øverste nivå i landet. I fjor ble hun tobarnsmor og trappet ned med spill for FUVO fra høsten. Hun vil kombinere trenerrollen med spill for damelaget.

Damelaget har de to siste årene blitt trent av Trond Einar Finstad, som har ført laget til opprykk fra 4.divisjon og en meget imponerende 2.plass i 3.divisjon.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg