Glimrende snuoperasjon av Hvam 2 J14 ga laget seier

Regionsserien jenter 14 år Linderud/Linje 5-2 – Hvam 2 13-14 (8-5)

Hvam 2 startet del to av årets sesong med tap og var på ingen måte favoritter borte mot Linderud/Linje 5-2 som de tapte klart for i serieåpningen i september.

Lå under med fem mål et godt stykke ut i første omgang

Oslo-laget kom best i gang fra start og var oppe i en tremålsledelse etter få minutters spill. Mia Korsgat-Arntzen scoret Hvam sitt første mål, men gjestene kom ikke nærmere enn to mål bak de første ti minuttene. Akkurat i det Hvam var i ferd med å komme skikkelig inn i kampen, scoret Linderud/Linje 5-2 tre på rappen og økte ledelsen til 8-3. Alt håp var imidlertid ikke ute, Hvam avsluttet førsteomgangen med å score de to siste målene, slik at pauseresultatet var 8-5.

God start og herlig avslutning ga Hvam seieren

Akkurat i det Hvam scoret sitt femte mål, fikk hjemmelaget en to minutters utvisning. Dette utnyttet gjestenes Ronja Moe Østli i starten av andre omgangen med score omgangens to første mål. Linderud/Linje 5-2 økte til 9-7, men trøkket Hvam-jentene gassen i bånn.  Moe Østli putta to nye mål og Hedda-Sofie Sveia Kirkeby fulgte opp med ett mål. Dermed hadde Hvam snudd kampen. Vertene klarte å utligne til 10-10 og senere 12-12, før Kampens toppscorer Ronja Moe Østli scoret sitt femte og sjette mål i andre omgang. Linderud/Linje 5-2 klarte å redusere en gang, men nærmere enn det kom de ikke og Hvam-jentene kunne slippe jubelen løs da dommeren blåste i fløyta en siste gang og det stod 13-14 på måltavla

Neste kamp for Hvam 2 er 11.februar, hjemme mot Bøler

Hvam 2 stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Ine Marie Samuelsen, Nina Justyna Bielawa (1), Marte Aaslie Asphjell (2), Aurora Wahl, Mia Korsgat-Arntzen(1), Sara-Helen Benjaminsen Holseth (1), Maria Bunes (1), Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (2) og Ronja Moe Østli (6)