God gevinst for R&Å J 20 etter tre kamper på åtte dager

God start for R&Å J20

R&Å jenter 20 år har hatt det travelt med tre kamper på åtte dager den siste uken.  Sum av summarum har kommet godt ut av de tre kampene med to seire og ett tap, der tapet kom mot serielederen.

Her følger en kort oppsummering av de fire første serierundene:

Kamp 1   R&Å –Ull/Kisa 2 14-23 (11-12)

R&Å jenter 20 år har kommet godt i gang med seriespillet. Laget spilte sin første kamp tidlig i september hjemme mot Ull/Kisa 2. Det ble en kamp hvor R&Å-jentene holdt godt følge i første omgang, hvor de lå under med kun ett mål, men andre omgangen ble tung og laget tapte til slutt med ni mål.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Emma Bekkeli (1), Martine Aas Railton (1 ),Mathilde Aune Arnstad (1), Nora Dølvik Lier (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (2), Thea Elise Lien Stenseng (2), Emma Holtung Lundell (1), Celina Sæterbakken Hagen (1), Martyna Maria Pona (2) og Lene Charlotte Olsen (1)

Kamp 2   R&Å – Gjerdrum 18-13 (8-6)

Etter den første serierunden gikk det seks uker før den andre serierunden, og da skulle man plutselig spille tre kamper på åtte dager. I tillegg spilte flere av jentene damekamp i den samme perioden.

R&Å tok imot Gjerdrum til årets andre seriekamp 18.oktober. Etter et solid tap i seriepremieren var det viktig å finne godfølelsen. Det startet litt så som så, der lagene følte litt på hverandre i første omgang. R&Å kunne likevel gå til pause med 8-6 ledelse. Andre omgangen ble også jevnspilt, men R&Å var hele tiden et lite hakk foran og kunne til slutt juble for 18-13 seier. Dermed var årets første seier i boks. Martine Aas Railton ble toppscorer for R&Å med 8 nettkjenninger.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss, Emma Bekeli, Martine Aas Railton (8), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (4), Thea Elise Lien Stenseng, Emma Holtung Lundell (4), Celina Sæterbakken Hagen, Martyna Maria Pona (1), Lene Chartlotten Olsen

Kamp 3   Borgen – R&Å 15-26 (7-14)

Et heltent R&Å-lag tok den korte turen til Borgen i den tredje serierunden 23.oktober og møte med et hjemmelag som stod uten poeng på sine fire første matcher. R&Å gikk raskt opp i en firemålsledelse og mot slutten av første omgangen raste de fra Borgen på måltavla. Gjestene gikk til pause med 7-14 ledelse og suste ut fra startblokkene i andre omgang og avgjorde matchen tidlig. Sjumålsledelse til pause ble til slutt 15-26. Martyna Maria Pona, Anniken Eriksen Foss og Julie Heiberg ble toppscorere for R&Å med fire mål hver.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss (4), Emma Holtung Lundell (3), Martine Aas Railton (3), Martyna Maria Pona (4), Mathilde Aune Arnstad (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (4), Thea Elise Lien Stenseng (3) og Celina Sæterbakken Hagen (3)

Kamp 4   R&Å – Fjellhamar2  17-30 (9-14)

Tirsdag 25.oktober var det klart for den fjerde seriekampen, denne gangen tok man i mot serieleder Fjellhamar 2. Det ble som forventet en tøff kamp der gjestene tok tak i matchen fra start, men der R&Å-jentene hang brukbart med en stund. Fire mål bak rett før pause ble fort til mye rett etter pause. Fjellhamar 2 gikk nemlig ut i hundre i starten av andre omgang og punkterte kampen med mange scoringer. Til slutt skilte det tretten mål mellom lagene i favør Fjellhamar 2.  Julie Heiberg, Thea Elise Lien Stenseng, Emma Holtung Lundell og Martyna Maria Pona ble toppscorere for R&Å med tre nettkjenninger hver.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Anniken Eriksen Foss, Emma Bekkeli (1), Martine Aas Railton (1), Mathilde Aune Arnstad (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas, Julie Heiberg (3), Thea Elise Lien Stenseng (3), Emma Holtung Lundell (3), Celina Sæterbakken Hagen (1), Martyna Maria Pona (3) og Lene Charlotte Olsen