God innsats av Mattis Sjøli (Halmsås & Omegn) og ungguttene fra Nes Ski i NM

Mattis Sjøli

Mattis Sjøli fra Halmsås var uheldig og brakk staven

Mattis Sjøli gikk lørdag inn til en sterk 40.plass på 15 km klassisk under Norgemesterskapet på Harstad. En plass som kunne vært enda bedre, hadde han ikke hatt et stavbrekk etter litt over halvgått løp. Opp til 34.plass var det kun tjue sekunder og det mistet han i alle fall. Martin Nyenget Løvstrøm ble Norgesmester foran Simen Kruger Hestad og Håvard Moesby. 27-åringen fra Halmsås & Omegn var 3 minutter og 51 sekunder bak vinneren.

Nes Ski deltok også med tre løpere hvor Sondre Bjørkeng Pedersen ble best med sin 82.plass. Noe han var fornøyd med siden årets målsetning var å komme topp 100. Hans store mål de nærmeste årene er å være blant de 30 beste i 2024. Filip Glittenberg endte på 86.plass, mens Pillip Drivenes endte på 95.plass.

Under søndagens stafett ende Nes Ski på 23.plass. De var 8 minutter og 31 sekunder bak Lyn Ski sitt førstelag, som kom først i mål