God innsats hjalp ikke på poengfangsten til FUVO J17

Mari Stensrud utligner her til 1-1. Dessverre holdt det ikke til poeng i kampen som endte med 2-8 tap.

FUVO – Sørumsand 7ér   2-8 (1-5)

Effektive Sørumsand avgjorde kampen i første omgang

Onsdag kveld var det duket for sesongens tredje kamp for FUVO J17. De to foregående endte med tap, men fulle av optimisme gikk jentene til verks mot et mostander som med seier ville toppe tabellen.

Starten på kampen ble et fyrverkeri hvor målene trillet inn som perler på en snor. Gjestene fra Sørumsand tok ledelsen allerede etter 2 minutter, men FUVO og Mari Stensrud ville ikke være noe dårligere og klinket inn utligningen like etterpå. Dessverre var Sørumsand dødelig effektive i starten og scoret to kjappe mål i løpet av 30 sekunder. Dermed stod det 1-3 til bortelaget før kampen var sju minutter gammel.

Kampen jevnet seg etter hvert litt mer ut, FUVO kom til et par gode muligheter, men i stedet for redusering, så scoret Sørumsand ytterligere to mål til før pause.

FUVO var gode, men ineffektive i starten av andre omgang

Hjemmelaget kom godt i gang med andre omgangen og skapte flere store målsjanser. Ni minutter ut i omgangen var Mina Melbye Dønjar på rett plass og satte ballen i mål fra tre meters hold. Dessverre gikk Sørumsand rett opp og mot spillets gang økte til 2-6. To minutter senere ble det til 2-7. Det var et slag i trynet for et FUVO-lag som i denne perioden var best og kun en god Sørumsand-keeper hindret flere FUVO scoringer. Bortelaget rakk å score ett mål til før dommeren etter nøyaktig 60 minutter blåste av kampen.

Neste kamp for FUVO er onsdag 16.september, borte mot Lørenskog 2

FUVO stilte med følgende tropp: Anneli Hofstad Jensen, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Elisabeth Andreassen, Hanna Åsberg, Martine Tollhaug, Anne Kristine Sanderud Nordgaard,Mina Melbye Dønjar, Sanaz Hemat, Vygante Kojalyte og Mari Stensrud