God innsats ikke nok – Haga Gutter 13 år tapte begge sine kamper

Haga stilte med følgende spillere i disse 2 kampene: Tobias Olsen, Daniel Gruszczynski, Denis Atanasov, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring.

Vestby 2 – Haga  26-20 (12-11)

Første tur gikk til Vestbyhallen for å møte hjemmelaget Vestby 2. Vet jo aldri hva disse andrelagene stiller med, ingen unntak denne gangen. Mye førstelagsmateriale. Var en jevnspilt første omgang, men med hjemmelaget ørlite foran gjestene.  Ved pause stod det 12-11 på måltavla.

Starten av den andre omgangen var også jevnspilt, men på stillingen 15-14 til vertene, pådro bruntrøyene seg 2 kjappe utvisninger. Dette benyttet hjemmelaget seg av, og var plutselig 4 mål foran.  Bruntrøyene prøvde, men klarte ikke å hente dette inn igjen.  Mot slutten av kampen ble det mye “hawaii”, og når de sortkledde blåste for full tid stod det 26-20 til Vestby.  Litt mye bakover i denne kampen, mens 20 pinner i riktig mål er godkjent.

Eidsberg HK – Haga 19-16 (8-9)

På søndag var det Indre Østfold og Eidsberghallen som stod for tur. De skulle opp mot hjemmelaget Eidsberg HK. Nok et rent G13-lag.

Hagaguttene satte et kompakt forsvar og det fungerte veldig godt.  Var en jevnspilt omgang, hvor ingen av lagene ledet med mer enn 2 mål. Mot slutten var bruntrøyene sterkest og de kunne gå til pause med en 9-8 ledelse.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men få opp bevegelsen fremover.

Hjemmelaget hadde i pausen lagt om forsvarsspillet sitt til 5-1 og det lagde litt problemer for gjestene. Angrepsspillet ble for statisk og stakkato.  Men de hang godt med takket være bra forsvarsspill og en keeper i Tobias Olsen som tok det han skulle.

Mot slutten av omgangen ble hjemmelaget litt for sterke, og de scoret sitt 19 mål og fastsatte sluttresultatet til 19-16.

Veldig morsomt å se at 2007 fortsetter å levere mot eldre spillere.