God seriestart av Team Nes G13 – Snudde 0-3 til seier over Strømmen

Førstelaget til Team Nes G13 har kommet inn i flytsonen etter at laget tapte den seriepremieren borte mot Lørenskog 2.Vi har vært i kontakt med lagets trener, Marius Hansen, som har vært behjelpelig med informasjon fra kampene de har spilt så langt.

Onsdag 5. August borte mot Lørenskog 2

Tapte for et effektivt Lørenskog 2-lag

Etter en lang sesongoppkjøring skulle endelig gutta få lov til å spille sammen for første gang på Team Nes. Første seriekamp gikk 5.august borte mot et godt Lørenskog-lag som startet kampen best og var svært effektive foran mål. Etter første omgang ledet vertene 2-0. Motet gikk litt ut at Team Nes gutta når Lørenskog fortsatte å score på stort sett det de hadde og kampen endte 5-2. Målene til Team Nes kom etter et selvmål av Lørenskog og et hodestøt av Daniel Jensen.

Trener Marius Hansen forteller til Nesfotballen at det viktigste var at de nå endelig hadde fått ekte kamptrening og fikk litt klarhet i hva de må bli bedre på

Team Nes stilte med følgende tropp: Oliver Næss – Chris Aulibråten – Sander Hartweg – Arslan Hussain – Sigurd Aas – Amund Eriksen – Efe Cetin – Samuel Clasby – Daniel Jensen – Fredrik Hanekamhaug – Elias Ellefsen – Lazar Radanovic – Mateo Stenbro – Marius Lundberg

Mandag 10. August hjemme (Haga gress) mot Strømmen

Snudde 0-3 til seier
Etter ett tap og litt mer trening var gutta klare for sin andre utfordring. Team Nes møtte et Strømmen- lag som hadde vunnet sin forrige kamp 19-1, så vi visste at vi stod foran en utfordring.

Kampen startet på verst mulig måte med at TN slapp inn mål etter ett halvt minutt og rett etter avspark fikk laget en gyllen sjanse på åpent mål, men ballen strøyk stolpen.

• Etter 15 min stod det 0-3 til Strømmen, først da begynte gutta å skjønne alvoret. Vi viste karakter og maktet å snu det til 4-3 før pause, etter fantastiske lag-scoringer. Gutta hadde endelig våknet og etter Strømmen ble redusert til 8 mann, så utspilte vi dem til tider og vinner til slutt fortjent 9-4.

Fantastisk lagånd og samspillet begynner å komme, oppsummerer en meget fornøyd  Team Nes trener til Nesfotballen

Team Nes stilte med følgende tropp: Oliver Næss – Chris Aulibråten – Sander Hartweg – Arslan Hussain – Sigurd Aas – Sander Greni – Efe Cetin – Samuel Clasby – Daniel Jensen – Fredrik Hanekamhaug – Elias Ellefsen – Lazar Radanovic – Mateo Stenbro – Marius Lundberg