God søndag for Haga Gutter 12 år

På bildet: Bak f.v.; Oskar Nørve Olsen, Ludvig Bergh Salamonsen, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad og Daniel Baraas. Foran f.v.; Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Dennis Jensen.

Haga – Fjellhamar 2   11-11 (3-6)

Første kamp var mot Fjellhammer 2. Man vet aldri hva disse klubbene stiller med, men sjelden samme lag fra gang til gang.  Bruntrøyene åpnet scoringsballet, men det var bortelaget som tok over.  De var kjapt oppe i en 2 måls ledelse.  Resten av omgangen var preget av godt forsvarsspill, og dertil hørende, svakt angrepsspill. Det gjaldt begge lag.  Ved pause stod det 6-3 til Fjellhammer.

Andre omgang var også jevnspilt, og Hagaguttene greide ikke å spise seg innpå gjestene. Etter 12 minutter stod det 7-11 på måltavla. Da satte bruntrøyene inn sluttspurten. Anført av en god keeper i Marius Qvigstad, tettet de totalt bakover.  Hjemmelaget spiste seg sakte, men sikkert innpå gjestene. Når det gjenstod kun 2 sekunder smalt Benjamin Sefring inn sitt fjerde og sikret et flott 11-11 resultat.

Haga – Bjørkelangen 20-12 (9-6)

Kamp nr 2 var mot et av avdelingens svakere lag; Bjørkelangen.  Dette gav nok et lite snev av undervurdering.  Første omgang ble jevnspilt, men det var bruntrøyene som var det førende laget. Ved pause ledet de 9-6.

Andre omgang fikk de beskjed om å tette litt bedre bakover, samt få mer fart på beina. Men lite ble gjennomført i starten av omgangen, og gjestene kom nesten i kapp på stillingen 11-10.  Da tok kampens toppscorer Emilio Markussen (9 mål) ansvar, og scoret 4 på rad fra venstrekanten sin.  Etter det, var det bare spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Da de sortkledde blåste for full tid, stod det 20-12 til Haga på måltavla.