God start for samarbeidsklubben R&Å/Skarnes i klassen gutter 13 år

Få spillere hos både R&Å og Skarnes har ført frem til et samarbeid på tvers av fylkesgrensene. Spillerne på G13-laget står i R&Å, men man trener ofte på Skarnes. Et så langt vellykket samarbeid.

Ull/Kisa 2 – R&Å 14-22 (7-10)

Søndag var det en spent gjeng som møttes til første seriekamp, borte mot Ull/Kisa 2. Lagene fulgte hverandre til det stod 7-7, da takket og bukket R&Å/Skarnes for følge. Nervøsiteten var borte og laget gikk fra å ligge under med ett mål til å gå opp til 7-10 ledelse til pause.

Innøvde trekk satt som et skudd i andre omgang

Etter litt startvansker så satt etter hvert samspillet i forsvaret mye bedre, samtidig som keeper stengte buret. Angrepsmessig så fikk de til mye av det de har øvd på, og som en konsekvens av det så rant også målene inn. Gjestene startet andre omgangen med å score de fire første målene og dermed ledet de 7-14 før Ull/Kisa 2 scoret sitt etter fem minutters spill. Bortelaget fortsatte å kjøre kampen og fikk etter hvert til kjørt mange innøvede trekk som satt som et skudd. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 14-22 på måltavla.  Gustav Nohlin ble kampens toppscorer med 7 mål. Positivt er det også at hele ni spillere noterte seg for scoring.

En god start som lover godt for kampene som kommer. Allerede førstkommende søndag 20.september er det dags for lokaloppgjør mot Haga i Neshallen.

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Mathias Solheim Trøftmoen, Daniel Thode Hegge (3), Gustav Nohlin (7), Oskar Andreas Weng, Alxander Holmen (2), Peder Elias Mobæk (1), Sebastian Engeflaen Jansen (4), Kristian Skaarer (2), Sander Berøy Paulsen (1), Even André Veiby-Ellefsrud (1) og Sivert Eliassen (1)