God underholdning da Fenstad FK Gutter 10 år vant igjen

Referat fra G10 kamp, Fenstad FK – Skedsmo, mandag 23/8.

Fenstad FK – Skedsmo 6-5 (3-1)

Masse mål og mye moro
Så var det duket for hjemmekamp, Fenstad G10 tok i mot Skedsmo mandag kveld.

Dommeren blåste i gang kampen, og Fenstad gikk hardt ut fra start! Etter 30 sekunder banket Oskar Mizban Riiser inn til 1-0 for Fenstad.

Skedsmo våknet og presset Fenstad i de neste minuttene, men keeperen til Fenstad, Aron Furnes Olijnyk, stoppet alt hvittrøyene hadde å komme med. Fenstad er effektive, og med Oliver Solberg Kårstad økte de første ledelsen med 2-0, før Sivert Smedsrud avsluttet fint i nettmaskene, etter et flott utført innlegg av Irfan Karimi.

Fenstad hadde ballen absolutt mest etter dette, og kunne fått flere mål mot slutten av 1. omgang. Men det var Skedsmo som reduserte og til pause sto det 3-1.

Skedsmo sin trener må ha sagt mye klokt i pausa, for gutta hans gikk utpå med et enda høyere tempo, og scoret først 3-2, forså 3-3. Skedsmo fortsatte å presse, men Oskar Nordlie snappet ballen og satte fart, og når Oskar setter fart er det få som følger. 4-3 til Fenstad! Målet “tente” Fenstadgutta. Sivert Smedsrud fikk ballen, en mot en, rundet fint forsvarsspilleren og plasserte ballen kaldt bak Skedsmo sin keeper. 5-3. Ikke lenge etter er Irfan Karimi frempå, 6-3 til Fenstad. Fenstad slipper seg litt bakpå, noe som raskt straffet seg av gode Skedsmogutter, som puttet 6-4 og 6-5. En veldig spennende avslutning på kampen, men det ble ikke flere mål, og det kunne jubles i Fenstadleieren for sesongens andre seier.

En utrolig tøff kamp, av to veldig gode lag, som vartet opp med mye bra spille, svært tøffe dueller, maks innsats og mange flotte mål! Her fikk publikum virkelig god underholdning!

Neste kamp for Fenstad FK gutter 10 år er mandag 30.august, hjemme mot Nannestad Grønn