Gresslaget FUVO slo til igjen

De siste årene har man fra alle kanter fått høre hvilken fordel FUVO har av å spille hjemmekampene på naturgress. Mange har ment at det er den eneste grunnen til at klubben fremdeles er å finne i Norsk Tipping-ligaen. Er det virkelig sånn, eller er de like gode uansett hvilken hjemmebane de bruker.?

Fakta er at FUVO i dag tok sin andre hjemmeseier av to mulige i årets NTL avd 2 på kunstgress. De startet med seier over Sogndal 2 i seriepremieren og fulgte opp med dagens 4-0 seier over Florø. I 2022 spilte man også to kamper på kunstgress før man åpnet gressbanen. Det resulterte også i to seire (2-1 over Mjøndalen 2 og 4-1 over Mjølner). I 2021 startet man ikke seriespillet før på sommeren og da var gressbanen klar. Det endte med 0-1 tap for Elverum. I 2019 spilte man en kamp på kunstgresset, og den endte nær sagt selvfølgelig med seier. For fem år siden, i 2018 spilte man også en kamp på kunstgresset, og til tross for at man kjørte over Hauerseter, så måtte man nøye seg med 1-1 og poengdeling.

Fakta er med andre ord at på seks seriekamper på Funnefoss kunstgress i perioden 2018-2023, så har FUVO vunnet fem og spilt en uavgjort

En gang har laget åpnet sesongen med gresskamp, og den endte med tap

I enhver diskusjon så slår fakta alltid synsing……….

Men FUVO vil på ingen måte bytte gress med kunstgress, fotball skal nemlig spilles på naturgress 🙂

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg