Gutter 15 år. Forrykende avslutning på toppkampen mellom Ull/Kisa 2 og FUVO

FUVOs gutter 15 år reiste tirsdag til Jessheim Idrettspark og møte med serieleder Ull/Kisa 2. Etter å ha vunnet åtte strake matcher, var det ingen tvil om at hjemmelaget var klare favoritter. På den andre siden var det et heltent FUVO-lag som hadde veldig lyst å klå Ull/kisa og ta hjem seieren. Våroppgjøret mellom nr 1 og 2 på tabellen endte 2-2.

FUVO ledelse til pause

Ull/kisa2 tok oppskriftsmessig ledelsen etter 11 minutter, men halvveis ut i første omgang utlignet Sindre Poll til 1-1, og like etterpå satte vertene ballen i eget nett. Dette resultatet holdt seg til pause, og med det øynet FUVO-spillerne en liten sensasjonell seier mot et meget godt Ull/Kisa 2-lag.

Andre omgangen var ikke mange minuttene gammel før Ull/Kisa2 utlignet til 2-2. Men FUVO-gutta ga seg ikke og etter 52 minutter sendte Lamek Million bortelaget på nytt opp i ledelsen. Seks minutter senere utlignet hjemmelaget til 3-3, men ytterligere fire minutter senere var Eskil Amundsen Hernes siste mann på ballen og sendte FUVO for tredje gang opp i ledelsen.

Alexander Persvangen- Johansen reddet ett poeng ett minutt før slutt

Kampen nærmet seg slutten og FUVO så ut til å gå mot en meget sterk 3-4 seier, men så scoret Ull/Kisa2 to kjappe scoringer i det 77. og 78. minutt og dermed var resultatet snudd på hodet. De røde og hvite fra Opakermoen så dermed en mulig topplass gå at dundas. Men gutta viste det fremdeles var igjen et par minutter og hadde på ingen måte gitt opp. Og med en siste anstrengelse klarte Alexander Persvangen-Johansen å utligne til 5-5 minuttet etter at Kisa hadde scoret sitt femte mål for kvelden.

Et meget viktig poeng som gjør sitt til at det fremdeles kun skiller to poeng og ikke fire mellom Ull/Kisa 2 på første plass og FUVO på andre plass. Det betyr at laget fremdeles har muligheten til å hente igjen serielederen.

Neste kamp for FUVO er nok en toppkamp. Torsdag 5.september spiller laget hjemmekamp mot serietreer Lørenskog 2.