Gutter 16 år. Team Nes 2 med full pott etter to kamper

Aurskog/Finstadbru – Team Nes 2-5 (1-3)

Team Nes reiste med et ungt lag til bortemøte med Aurksog/finstadbru. Til tross for at over halvparten av guttene er 2006-årganger, så satte gutta seg i respekt fra start. Det var allikevel hjemmelaget som tok ledelsen allerede etter fire minutter spill. Gjestene kom seg raskt over målsjokket, og etter elleve minutter var lagene like langt etter at August Skovseth hadde satt ballen i nota. I det kampen passerte kvarteret fikk Team Nes straffe som Mads Sann satte sikkert i mål. Dermed hadde Team Nes snudd kampen til sin fordel i løpet av fire minutter. Resultatet holdt seg til pause, da kom Emil Torbergsen på et fint raid og fikk til slutt lagt inn til Birk Hansen Linstad, som enkelt satte inn Team Nes sitt tredje mål for kvelden.

Hjemmelaget reduserte til 2-4 et lite stykke ut i andre omgangen. Rett etterpå fikk de utvist en spiller og måtte spille resten av kampen med en mann mindre. Med fem minutter igjen å spille satte Marcus Solberg Damstuen og Amund Anderson inn hvert sitt mål i løpet av ett minutt, og satte med det spikeren i Aurskog/Finstadbru-kista.

Med to seire av to mulige, topper Team Nes tabellen, som eneste lag med full pott.

Neste kamp for TN er torsdag 3.september, hjemme mot Kurland

Team Nes stilte med følgende lag: Joakim Årstad Olsen, Daniel Johansen, Knut Martin Baadstø, Jone Risvik Paulsen, Mads Sann Laget, Birk Hansen Lindstad, August Skovseth, Marcus Solberg Damstuen, Oliver Bohlin Nilsen, Amund Anderson, Henrik Hansen Lindstad, Emil Torbergsen Thorvik, Åsmund Fallet, Yosief Bereket Abraha