Haga 2 J14 avgjorde ni sekunder før slutt

Jenter 14 år Nivå 3    Holter/Nannestad 2 – Haga 2 22-23 (8-9)

Hagas 2 jenter 14 lag har hatt en vanskelig start på vårsesongen. Førstelaget er i A-sluttspillet og merker tydelig at vi møter lag som trener mer og har høyere tempo enn oss. Allikevel ser vi at vi henger med i kampene så lenge kreftene holder.
For Haga 2 sin del har vi mange nye spillere og der har fokuset vært å “få i gang” de nye.

I helgen var Haga 2 først ute, da de gjestet Holter/Nannestad 2 i Nannestadhallen. Hjemmelaget scoret først, men Haga tok raskt initiativet og snudde til 1-4, før hjemmelaget svarte og utlignet. Slik bølget det frem og tilbake i første omgang. Lagene vekslet på ledelsen, men til pause var det Haga som ledet etter godt spill, spesielt av Sara Annerud i målet.

Andre omgang var like jevn og spennende og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. Med 45 sekunder igjen så utlignet hjemmelaget til 22-22 og Haga tok en timeout for å legge planen for siste angrep. Jentene fulgte planen til punkt og prikke og med 9 sekunder igjen satte Patrycja Okonek inn seiersmålet til stor jubel.

Haga 2 stilte med følgende lag:Sara Elise Aanerud (keeper), Isabell Simonsen (5 mål), Ane Alexandra Hjemmen (1), Kaja Straaberg Holmen (1), Mathilde Andresen Norum (6), Emma Thaweenan Thoresen, Selma Gribsrød Schøyen, Leah R (1), Patrycja Okonek (3), Hanne-Marie Belsjø Thorud (6)