Haga 2 jenter 13 år vartet opp med storseier

Haga 2 jenter 13 år

Haga 2 – Ammerud 2 22-9 (11-5)
Først ute var Haga 2 mot Ammerud 2. Ammerud har vi spilt mot 2 ganger før jul og det ble jevne kamper med en seier til hvert lag. Nå var Haga jentene innstilt på å vise hva de har lært. Bunnsolid forsvarsspill har vært kjennemerket i det siste, og slik var det også i denne kampen. Haga gikk rett i føringen og etter 5 minutter stod det 4-1 til hjemmelaget. Trenden fortsatt ut omgangen. Til pause stod det 11-5 til Haga.

I pausen fikk jentene beskjed om å nullstille og ikke tro at kampen var avgjort. Det har jentene blitt veldig gode til, så andre omgang ble veldig lik den første. Haga scorte omgangens 3 første mål og da var kampen i realiteten avgjort. Det endte hele 22-9 til Haga, og alle utespillerne kom på scoringslista.

Haga 2 stilte med følgende lag: Signe Asmyhr (keeper), Caroline Caspersen (5 mål), Luna Aakervik Øyan (3), Mathilde Andresen Norum (2), Jessica Bjørndalen Gran (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (6), Emma Holmøy (3)